ASAJAM OTOČNIH PROIZVODA PLAKAT 2019

U organizaciji udruge Volim Vlašići održati će se 4. Sajam otočnih proizvoda "Od Luna do Fortice" u nedjelju, 21.7.2019. u Vlašićima u 20.30 sati.


Sajam je i ove godine besplatan za sve izlagače: OPG-ove, udruge, zadruge, obrte, tvrtke, kućne radinosti koji će se predstaviti svojim proizvodima, kreacijama, gastronomskom ponudom, običajima, tradicijskom i kulturnom baštinom s cijelog otoka Paga. Na Sajmu ćete moći degustirati paški sir, vino, med, maslinovo ulje, rakiju, otočne slastice, kupiti suvenire od maslinovog drva, nakit od filcane vune, nakit i suvenire s motivima Paške čipke, čajeve, začine, magnete, prirodnu kozmetiku, gledati izradu Paške čipke i sl.
U zabavnom programu nastupaju KUD Dalmatica, bend Batarele te Škojovizija by Branko i Ivo.
U sklopu Sajma održat će se i tombola, a očekuju Vas nagrade otočnih proizvođača.

Pokrovitelji Sajma su: Turistička zajednica grada Paga, Turistička zajednica grada Novalje, Turistička zajednica općine Povljana, Grad Novalja, Grad Pag, Općina Povljana, Zadarska županija te Udruga Klaster - Hrvatski otočni proizvod-HOP.
Medijski pokrovitelji: Antena portal i radio, Radio Zadar

Zabilježite datum na kalendaru, vidimo se u Vlašićima na 4. Sajmu otočnih proizvoda "Od Luna do Fortice", u nedjelju 21.7.2019. u 20.30 sati.
Nima do otoka Paga....

SAJAM OTOČNIH PROIZVODA PLAKAT 2019

0
0
0
s2smodern