14

30. travnja 2019. odigran je zadnji meč trećeg kola Lige otoka Paga te smo nakon tromjesečnog igranja i natjecanja dobili nove prvake otoka Paga za 2019. a to je ekipa "PAG 50+" koja već treću godinu igra u istom sastavu a to su: Željko Cik i Gordan Maržić. U tri mjeseca Lige otoka Paga mečevi su se odigravali u dvoranama u Pagu, Kolanu i Novalji.

 

Odličja za Ligu 2019. uručivao predsjednik HSTS-a Zlatko Pospiš kojem je predana zahvalnica za promicanje stolnog tenisa i sporta na otoku Pagu kao i za nesebičnu pomoć radu STK PAG.

Organizatori ističu da su održavali sportski duh i sportsko natjecanje te promovirali stolni tenis kako na otoku Pagu, tako i u cijeloj jadranskoj regiji te da svu energiju usmjeravaju na nastavak škole stolnog tenisa, a prije svega na kvalifikacije za popunu 2. Hrvatske lige dalmatinske regije za sezonu 2019/20 te zahvaljuju glavnom pokrovitelju Lige, Turističkoj zajednici grada Paga te Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca u Pagu, koja je prepoznala rad sa djecom u Školi stolnog tenisa te za potrebe organizacije raznih turnira, prvenstva, natjecanja izlazila u susret i ustupala školsku dvoranu bez naknade.

Stolnoteniska liga otoka Paga 2019.
Ukupni poredak:
1. MJESTO: PAG 50+
Željko Cik
Gordan Maržić
2. MJESTO: KOLAN
Daniel Buljanović
Josip Paladina
3. MJESTO: M&M
Mario Maržić
Matija Josipović
4. MJESTO: MEDITERAN
Božidar Donadić
Damir Kovačević
5. MJESTO: TNT
Nenad Paro
Tin Fabijanić
6. MJESTO: MORSKI VUK
Željko Senzel
Sanjin Salimbegović
7. MJESTO: C-B-S
Dragan Cvitković
Branislav Batkoski
Kristijan Smajo

14
12
7
5
2
1

0
0
0
s2smodern