S obzirom da me u posljednjih nekoliko dana građani Grada Paga nazivaju i traže informacije o projektu izgradnje kanala Pag – Košljun, dužnost mi je informirati građane o navedenom projektu te spriječiti daljnje obmanjivanje javnosti te stvaranje nepotrebnih tenzija neinformiranošću o projektu.

Kako su unutar posljednjih nekoliko dana članovi SDP-a Pag te njihovi simpatizeri započeli s prikupljanjem potpisa za peticiju protiv projekta izgradnje kanala Pag – Košljun, ovim putem obavještavam građane Grada Paga da nekolicina članova svojom neinformiranošću i neupućenošću u navedeni projekt sustavno obmanjuje i dezinformira građane, te na taj krajnje neprofesionalan način prikuplja potpise za gore navedenu peticiju.

Ovom prilikom još jednom ističem da će se do kraja mjeseca svibnja 2011. godine održati javna rasprava od strane Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva na temu projekta izgradnje kanala Pag – Košljun, te će se tek tada sa sigurnošću, na temelju gledišta struke koja se bavi navedenim projektom, moći reći koje su moguće prednosti ili nedostaci navedenog projekta.

Sve daljnje obavijesti vezane uz projekt izgradnje kanala Pag- Košljun biti će pravovremeno objavljene na službenim stranicama Grada Paga te u javnim glasilima.

 

Gradonačelnik Grada Paga

Ante Fabijanić

0
0
0
s2smodern