U subotu, 26. svibnja 2018. godine održana je cjelodnevna radna akcija – „zelena čistka„ u Miškovićima. Pokošeno i pometeno/pograbljano je cijelo mjesto od dijela starog Sela preko kapelice svetog Nikole sve do Mula i Bunara u dužini oko šesto metara.

Pokošena je trava i očišćena su dva pristupna puta od magistrale do mora. Tijekom dana uređena je i seoska plaže te dječje igralište. Sakupljene su tri baje granja smokava, bora, topola i petospore te trave i trstike.
Na radnoj akciji sudjelovalo je 25 odraslih mještana Miškovića te desetak djece. Mještanima se u cjelodnevnoj akciji aktivno uključio i Damir Mišković, predsjednik NK Rijeke. Po okončanju posla svi sudionici radne akcije „okrenuli“ su na ražnju, pravog ždrijačkog janjca i su ostali družeći se na Mulu u dobrom raspoloženju do kasnih večernjih sati.
Andrijan Miočić, predsjednik Mjesnog odbora Miškovići naglasio je da se posebno zahvaljuju prijateljima iz Škabrnje i Zemunika, koji su donijeli pet kašeta svojih pravih trešanja (drobnice).

Mikovii26052018---dio-sudionika-radne-akcije
Dio-sudionika-radne-akcije-Mikovii-26052018

0
0
0
s2smodern