Posljednji Adventski vikend u našem gradu bit će prepun bogatih sadržaja za sve posjetitelje na Trgu Petra Krešimira IV. U petak 22. prosinca u 11 sati Grad Pag organizira veliki božićni domjenak za sve građane.

Na velikom švedskom stolu biti će poslužene brojne blagdanske delicije koje će pripremiti kuhari iz Dječjeg vrtića Paški mališani i Srednje škole Bartula Kašića. Bogat adventski stol dodatno će obogatiti štandovi s božićnim ukrasima koje će pripremiti Osnovna škola Jurja Dalmatinca i Srednja škola Bartula Kašića, dječji zbor Vijolice te prigodna glazba.
Istoga dana u večernjim satima od 18: 00 sati radit će adventska kućica u kojoj će hranu i kuhano vino pripremiti i dijeliti članovi Veslačkog kluba iz Paga, te kućica Djeda Božićnjaka u kojoj mališane čeka veseli djedica sa slatkišima. U 19:00 sati u prizemlju Kneževog dvora održat će se koncert Gradske glazbe Pag. U subotu posjetitelje očekuje hrana i piće u advenstkoj kućici od 18:00 sati uz članove Fan kluba Klape Sol, a u 18:30 sati u prizemlju Kneževog dvora održat će se predavanje "Na advenstkom putu Božiću ususret". Predavač je paški župnik don Gašpar Dodić, a sudjelovat će i Dječji crkveni zbor.

0
0
0
s2smodern