st ten 1Prigodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, u u sportskoj dvorani OŠ Jurja Dalamatinca Pag održan je turnir u stolnom tenisu u organizaciji Hrvatskog Stolnoteniskog saveza i predsjednika Zlatka Pospiša. Turnir je bio otvorenog tipa budući su se pola sata prije početka primale prijave za sudjelovanje. Osim kategorije seniora nastupili su brojni mlađi i stariji kadeti, a među njima i brojni naši stolno tenisači.
Turnir je otvorio gradonačelnik Paga Željko Maržić, a prigodni govor održala je ravnateljica OŠ Jurja Dalmatinca Željka Zubović.


Naši kadeti pokazali su odličnu igru i znanje, pa su tako osvojili i brojne medalje. Valja istaknuti da terner Mlinarević vodi ljetnu školu stolnog tenisa u Pagu na čemu su mu zahvalnost izrazili svi mali polaznici i njihovi roditelji.
Ljetna škola stolnog tenisa nastavlja se u utorak 9.08.2016.g. pod vodstvom trenera Mlinarevića. Treninzi se održavaju u školskoj dvorani utorkom i četvrtkom od 10.00 do11.00 sati - besplatni su i otvoreni za svu djecu koja vole igrati stolni tenis.

 

st tenis 2

0
0
0
s2smodern