Uz online studij nije potrebno preseljenje u veće gradove - saznajte više!

Grad Pag i Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski iz Zagreba, pozivaju stanovnike Paga na prezentaciju studijskih programa te posebnih pogodnosti upisa na stručni ili specijalistički studij, 4.7.2016. u 18:00 sati u prostoru Gradske uprave, Branimirova obala 1.
Ulaganjem u obrazovanje i poticanjem poduzetničke klime na Pagu zajednički radimo na kvalitetnijoj i boljoj budućnosti naše sredine, zadržavajući mlade obitelji i osiguravajući nova radna mjesta.
Grad Pag i Visoka škola Nikola Šubić Zrinski, slijede svjetske i europske trendove te su visokoškolsko obrazovanje doveli i u naše domove putem ONLINE načina studiranja.


Uz redoviti i izvanredni studij, zaposlenima, onima s obiteljskim obvezama ili svima kojima studij nije u bližoj okolini, ONLINE način studiranja dolazi kao odlično rješenje. Sve što je studentima potrebno je računalo te internet veza, naravno uz pretpostavku ranije završene srednje škole (za upis na stručni studij), odnosno diplome prvostupnika (za upis na specijalistički studij).
Studijski programi, preddiplomski stručni studij Ekonomija poduzetništva i specijalistički diplomski stručni studij Management malih i srednjih poduzeća, izvode se uz odobrenje Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta te se upisuju u e-radnu knjižicu.


Od jeseni novi smjer – Projektni menadžment!
Visoka škola N.Š. Zrinski pripremila je i novi program specijalističkog diplomskog stručnog studija „Projektni menadžment" koji je dobio akreditacijsku preporuku Agencije za znanost i visoko obrazovanje u postupku inicijalne akreditacije te se početak planira od jeseni.
Visoka škola Nikola Šubić Zrinski svojim studentima učenjem na daljinu omogućava studiranje u vrijeme i na mjestu kada to njima odgovara.
Odazovite se na prezentaciju i saznajte sve o posebnim pogodnostima koje očekuju stanovnike Paga, na osnovu ranije potpisanog Sporazuma i njegovim dodatcima.
Više o programima na www.zrinski.org/nikola

 

0
0
0
s2smodern