Proteklog vikenda održano je Županijsko natjecanje u ribolovu u kategorijama seniori štap obala, štap brodica , U 21 štap obala i štap brodica te u kategoriji najmlađih udičara U 16 štap obala.


U Vrsima, u idealnim uvjetima održan je prvi dan lova u kategoriji štap brodica. Boje SRD Orada branili su u kategoriji U-16 Luka Zubović , Luka Šuljić te David Kutanjac, u kategoriji U-21 Daniel Grašo i Jan Bukša te seniori Oliver Alaburić, Amir Arnautović, Toni Oguić i Igor Lakić.
U kategoriji U 21 očekivano su dominirali natjecatelji ŠRD Orade Pag Danijel Grašo i Jan Bukša.
Prvo mjesto zauzeo je Danijel Grašo s ulovljenih 2.127 grama, a drugo Jan Bukša s ulovljenih 1.460 grama ribe čime su se zasluženo okitili medaljom ekipnih prvaka Županije.
Drugi dio lova održao se u Biogradu u disciplini štap obala. Kao i prvog dana, Danijel Grašo i Jan Bukša pokazali su svoju dominaciju u kategoriji U-21. Jan Bukša osvojio je drugo mjesto, a Danijel Grašo četvrto te su ponovno ekipni zlatni prvaci Zadarske županije.
Predsjednik kluba Oliver Alaburić izrazio je izuzetno zadovoljstvo s postignutim rezultatima i angažmanom natjecatelja te posebno pohvalio velik broj aktivne djece u klubu.

 

0
0
0
s2smodern