Još jedna izvrsna prilika za turističku promociju stiže i u Pag kroz projekt Pointers – poseban način obrade tržišta, predstavljanja poslovnih subjekata, detaljan i precizan način predstavljanja neprofitabilnih sadržaja koji Poiniter aplikaciju i njen koncept čine drugačijom u odnosu na sve druge na tržištu.


Zanimljiva aplikacija biti će predstavljena na besplatnoj prezentaciji i predavanju, 19. studenog u 16:30 sati u Kneževom dvoru.
Putem ove besplatne aplikacije otok Pag će se, kroz sve četiri otočne turističke zajednice, predstaviti kao jedna turistička cjelina, odnosno destinacija koja turistima pruža stotine predivnih plaža, uvala, atrakcija, kulturnih događaja, izložbi, arheoloških nalazišta itd.
Besplatna aplikacija pokrenuta je ovog ljeta na otoku Krku kao prva od Pointers mobilnih aplikacija namijenjenih otocima, gradovima, odnosno turističkim destinacijama diljem Hrvatske.
Pointers Krk tako svim posjetiteljima otoka Krka pruža više od tisuću lokacija s detaljnim informacijama na hrvatskom i na tri strana jezika. Projekt je zaživio na sedam internet platformi (Mobilna aplikacija za Android i za iOS, web stranica, Facebook, Instagram, Twitter, i YouTube kanal).
Uz stotine pozicija koje su GPS-om obilježene, kroz aplikaciju je predstavljeno i više od stotinu restorana, konoba, beach barova, mjesta za izlazak i zabavu. Pointers Krk kao projekt iznimne je važnosti za turistički sektor kojeg su podržale svih sedam turistčkih zajednica gradova otoka Krka te turistička zajednica cijelog otoka Krka, kao i ostale važne institucije, poslovni subjekti i organizacije.
Posebnost ove aplikacije je unos emocija u tehnologiju kojom se svakodnevno služimo. Naime svaka od lokacija unesenih u aplikaciju osobno je upoznata, određena joj je GPS-lokacija, izrađen joj je opis primjeren i namijenjen upravo turistima. Aplikacija se svakodnevno dorađuje, popunjava, usavršava, a sve u cilju što kvalitetnijeg informiranja stranih i domaćih turista.
Pozivamo sve zainteresirane djelatnike u turizmu da svakako dođu na ovu zanimljivu prezentaciju!

 

0
0
0
s2smodern