pag - sviU Gradskoj vijećnici svečano je potpisan Ugovor između Obrazovne grupe Zrinski i Grada Paga kojim je naš grad po prvi put dobio visokoškolsku instituciju, srednjoškolsko obrazovanje i cijeloživotno učenje kojim se mogu steći razne prekvalifikacije.


U ime Grada Paga, sporazum je potpisao gradonačelnik Željko Maržić koji je istaknuo da najveći korak u obrazovanju počinje od najranije dobi, od naše djece kao i da budući napredak u razvoju našeg grada i otoka počinje od znanja.
"Jedino akumulacija znanja i iskustva može producirati stručnjake s kojima se možemo približiti razvijenijim svjetskim gradovima, te biti konkurentni na tržištu, kako turističkom, tako i u ostalim djelatnostima.", naglasio je gradonačelnik Maržić.
U ime Obrazovne grupe Zrinski potpisivanju su nazočili predsjednik Obrazovne grupe Zrinski Vitomir Tafra,mag.oec., dekan visoke škole Nikola Šubić Zrinski, dr.sc.Ivica Katavić,prodekan za kvalitetu mr.sc. Zdravko Tkalec i prodekanica za poslovnu suradnju i međunarodne odnose Hedda Martina Šola,mag.oec.
Obrazovna Grupa Zrinski, prva i za sada jedina u Hrvatskoj nudi brojne programe online edukacija, slijedom koje će stanovnici Paga po prvi puta biti u mogućnosti studirati ne napuštajući svoj grad, što mnogi zbog usklađivanja radnih obaveza i školovanja do sada nisu bili u mogućnosti.
Potpisivanje ovog Ugovora potez je koji predstavlja ulaganje u budućnost kvalitetnog i obrazovanog kadra kroz visokoškolsko, cjeloživotno obrazovanje i privatne srednje škole.

 

0
0
0
s2smodern