Centar za kulturu i informacije Pag u suradnji sa SVEUČILIŠTEM U ZADRU priprema za vas TEČAJ STRANIH JEZIKA – ENGLESKI JEZIK – u izvedbi Centra za strane jezike Sveučilišta u Zadru.
Održavanje tečaja ovisi o tome hoće li biti dovoljan broj zaintetesiranih polaznika.
Brzo učenje – intenzivni tečaj stranih jezika za građanstvo, srednjoškolce, studente – sve. Da bi tečaj započeo, potrebno je formirati grupu od minimalno 8 polaznika.
Tijekom 60 nastavnih sati polaznici će moći usavršiti strani jezik po čijem svršetku slijedi dobivanje potvrdnice o završenom stupnju (A1 – B2).
Cijena tečaja iznosi 2000 kn po polazniku, od čega će Centar za kulturu i informacije Pag snositi 30 posto od ukupne cijene tečaja za svakog polaznika. Našim sufinanciranjem cijena tečaja za vas će umjesto uobičajenih 2000,00 kuna iznositi 1400, 00 kuna. Osim toga Centar će snositi putne troškove profesora te osigurati prostor za održavanje. Moguća je i uplata na dvije rate.
Polaznici će biti svrstani u grupe prema predznanju iz engleskog jezika, a svaka grupa mora sadržavati najmanje 8 polaznika.
Više informacija o samom tečaju kao i o upisu moguće je dobiti kod tajnice Centra za strane jezike Nataše Burčul (Obala kralja Petra Krešimira IV, br. 2, 5. kat, br. tel. 200-633, e-mail: [email protected]). Ili kod nas u Centru za kulturu i informacije Pag na broj 023 611 025.

Prijavnice za tečaj možete podići u Uredu Centra za kulturu i informacije Pag , Od Špitala 2, Pag, ili na sljedećem linku : http://www.unizd.hr/

Prijave je potrebno podnijeti do 20.10. kako bi se što prije obavilo testiranje polaznika i počelo sa tečajem. Broj polaznika je ograničen.

Engleski jezik je osnovni jezik sporazumijevanja među ljudima u cijelom svijetu. Pag, kao turistička i kulturna destinacija često je domaćin gostima iz različitih zemalja svijeta. Kako bi ih mogli ugostiti na najljepši mogući način važno je da ih rauzumijemo kao i da oni razumiju nas. Tečaj engleskog jezika omogućit će vam upravo to, ali i pomoći u poslovnoj komunikaciji, svakodnevnom životu, čitanju, istraživanjima i raznim interesima koje imate.

0
0
0
s2smodern