Modna kuća Hippy Garden pripremila je posebnu reviju vjenčanica inspiriranu paškom čipkom za 6. Međunarodni festival čipke u Pagu.

Kao najavu revije, novog modnog projekta koji će biti prikazan 19. lipnja, u sklopu Festivala, Hippy Garden je na Pagu snimio modni editorial. Fotografije je izradio jedan od najboljih modnih fotografa Šime Eškinja, a modele nosi Nicole J.S.
Revija je zamišljena kao jedinstven događaj modnog stvaralaštva, u kojem se spaja tradicija i suvremeno, vjenačnicama s motivmia paške čipke čijoj bajkovitosti doprinose originalni detalji toga paškog „bijelog zlata".
Kontinuiranim, kvalitetnim i pomno dizajnerski osmišljenim radom, Hippy Garden ostvaruje izuzetne rezultate. U ovom novom projektu, inspiriranom paškom čipkom, Hippy Garden daje novu dimenziju modnog stvaralaštva i iznova iznenađuje idejnim i vizualnim riješenjima. Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom.
"Sve što radim – radim srcem tako da i kreaciju doživljavam kroz ljubav jer drugi način rada i stvaranja tj. življenja i ne poznajem...", ističe Đurđica Vorkapić.
Posebna gošča revije Hippy Garden je Helena Šopar, proslavljena hrvatska manekenka, agencije Midikenn, sa svjetskom karijerom, koja će reviju vjenčanica na Pagu pratiti iz provoga reda.

0
0
0
s2smodern