U Zbornoj crkvi Marijina Uznesenja na sam blagdan Uskrsa održan je prekrasan koncert Crkvenog zbora mladih s gostima - Dječjim zborom "Vijolice".


Ovaj Uskršnji koncert dogodio se na ideju i poticaj članova zbora koji su izvodili duhovne šansone uz instrumentalnu pratnju članova zbora.
Prepuna crkva uživala je u radosti i pjesmi ovih mladih glazbenika koje posljednje četiri godine vodi vjeroučitelj Davor Dobrijević.
"Na koncertu smo uživali slaveći Boga pjesmom u zajedništvu s našim sugrađanima. Jako nas je razveselila puna crkva i tolika pozitivna energija i podrška kojom su nas ispunili. Nadamo se da smo svojim nastupom poklonili svima onima koji su bili na koncertu bar isto toliko Božjeg blagoslova koliko smo ga osjetili s njihove strane.", rekao je Dobrijević.
Na koncertu su nastupili veseli članovi Dječjeg zbora "Vijolice" sa voditeljicom Sanjom Dobrijević koji su otpjevali dvije pjesme "Ti dolaziš" i "On nas ljubi" s njihovog novog nosača zvuka "Tebi, Isuse..."
Davor Dobrijević se zahvalio svima koji su pomogli u organizaciji i realizaciji ovog koncerta: župniku don Zdenku Miliću, Toniju Paru, na pomoći i posuđenoj opremi, prijateljima i aktivnim članovima župne zajednice, Marijani Benzia i Anthonyu Buljanoviću te Danijelu Gavranoviću koji je pripremio plakat.
Crkveni zbor mladih od 2008. godine aktivno sudjeluje u životu paške župe. Zbor redovito pjeva svake nedjelje na misi za mlade i sudjeluje i u drugim kulturnim događanjima u gradu ili Crkvi.
Zahvaljujući Gradskoj glazbi Pag i zadarskoj glazbenoj školi "Blagoje Bersa" u zboru je lijepi broj članova zbora svira razne instrumente.
Članovi Crkvenog zbora mladih su: Petra Želehovski, Vedrana Maržić, Lucija Pejić-Maržić, Sandra Seferagić, Antigona Dedaj, Marta Ušljebrka, Antonija Pogorilić, Martina Zubović, Barbara Vrban, Ana Dobrijević ( flauta), Lara Grgurić ( violina ), Jakov Maržić ( truba ), Karla Galić ( tenor saksofon ), Lovro Dobrijević ( klavir ), Danijel Grašo ( gitara ) i Davor Dobrijević ( bas gitara ).

 

0
0
0
s2smodern