Pregled arhiva

Lipanj 2011

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 28 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
2028

11. Smotra klapa otoka Paga

U srijedu,29.lipnja 2011.godine ispred Crkve sv. Marije u Starome gradu, održala se 11. Smotra klapa otoka Paga.   Pred brojnom publikom nastupile su Klapa „Jargola“, Klapa „Peružini“ i Klapa „So... pročitaj..

Vijesti
1794

Promocija Paga na TV-e Pečuh

Novinska ekipa TV-e Pečuh iz Republike Mađarske ovih dana boravila je u Gradu Pagu.   Razlog njihovog posjeta bilo je snimanje materijala za kratki petnaestominutni reklamni film o Pagu koji će ... pročitaj..

Vijesti
1885

Radovi u Šimunima

Tijekom proteklog vikenda u suradnji Grada Paga i mještana naselja Šimuni izvedena je završna faza betoniranja šetnice uz more.   U sklopu zadnje faze betonirani su prijelazi između asfaltirane... pročitaj..

Vijesti
2115

Obilježavanja Dana državnosti

U jutarnjim satima, u subotu 25.lipnja 2011, izaslanstvo Grada Paga predvođeno gradonačelnikom Grada Paga Antom Fabijanićem, dogradonačelnikom Tinom Herendom i članovi udruge HVDR-e Grada Paga položil... pročitaj..

Vijesti
1823

10. Cikloturistički maraton

U subotu 25.lipnja 2011.godine održan je jubilarni 10. cikolturistički maraton na otoku Pagu u organizaciji Turističke zajednice Grada Paga, Grada Paga i udruge Moj bicikl uz pokroviteljstvo Coca-Col... pročitaj..

Vijesti
1867

Dan državnosti

Povodom Dana državnosti, 25.lipnja 2011.godine s početkom u 10:00 sati, udruga HVDR-a Grada Paga u suradnji s Gradom Pagom i gradonačelnikom Grada Paga Antom Fabijanićem priprema okupljanje paških br... pročitaj..

Vijesti
1580

Natječaj

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava. Tekst natječaja se može pogledat u dijelu Gradska uprava- Na... pročitaj..

Natječaji
2600

Natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava

27. Natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava REPUBLIKA HRVATSKA   ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG Upravni odjel za komunalni sustav ... pročitaj..

Vijesti
1795

1100-godišnje veze Hrvata i Mađara

U ponedjeljak, 20.lipnja 2011. godine, u izložbenom prostoru Kulturno prosvjetnog centra i odmarališta Hrvata u Mađarskoj u Vlašićima održala se svečanost otvaranja izložbe i promocije knjige pod nazi... pročitaj..

Vijesti
2381

Melodije Istre i Kvarnera

Karavana MIK-a, nakon duge 31-godišnje pauze, ponovno je stigla u Grad Pag.   Na drugu festivalsku večer 19.06. mikovci su, iz Karlobaga u Grad Pag, stigli katamaranom Festini. Na gradskoj rivi ... pročitaj..

Vijesti
2062

Zatvaranje 2. Međunarodnog festivala čipke

U kasnim poslijepodnevnim satima u petak, 17. lipnja, zatvoren je 2. Međunarodni festival čipke u Gradu Pagu. Zatvaranje festivala počelo je izvedbom Velog tanca članova KUD-a „Družina“ na Trgu... pročitaj..

Vijesti
1906

Izložbe u sklopu festivala

Trećeg dana održavanja 2. Međunarodnog festivala čipke u Gradu Pagu donosimo vam galeriju slika s brojnih izložbi na temu čipke.   Svakog dana od 09:00 do 22:00 mogu se pogledati sljedeće izložbe... pročitaj..

Vijesti
1946

Međunarodni festival čipke Pag

Prvi dan 2. Međunarodnog festivala čipke 2011 godine završio je zabavnim programom na Trgu Petra Krešimira IV nastupom Gradske glazbe Pag i Klape „Sol“. Dio atmosfere sa svečanog otvorenja ovogodi... pročitaj..

Vijesti
2778

Otvorenje 2. Međunarodnog festivala čipke

Svečano otvorenje 2. Međunarodnog festivala čipke započelo je u 11:00 sati prigodnim programom na Trgu Petra Krešimira IV u Gradu Pagu.   U sklopu programa su nastupili članovi Gradske glazbe Pag... pročitaj..

Vijesti
1867

Službeni glasnik

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 3 za 2011. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije- Službeni glasnik 2011. godina ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Vijesti
1719

Natječaji i javni pozivi

Na službenim stranicama Grada Paga objavljena su dva natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga.   Natječaj o davanju u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada... pročitaj..

Natječaji
2096

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga (tzv. Vanga)

26. Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga (tzv. Vanga)   REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG Upravni odjel za komunalni sustav i pros... pročitaj..

Natječaji
1559

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga (tzv. V. Magazin )

25. Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga (tzv. V. Magazin)   REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG Upravni odjel za komunalni sustav i pro... pročitaj..

Vijesti
1973

Vlašići i Smokvica

Tokom prošlog tjedna izvodili su se radovi asfaltiranja prometnica prema naselju Vlašići i naselju Smokvica. Saniran je dio u dužini od 500 metara, a radove asfaltiranja izveli su djelatnici Župa... pročitaj..

Vijesti
1909

Paška čipka iz zagrebačkih ormara

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, u srijedu 08.lipnja 2011. Godine, prisustvovao je svečanom otvorenju izložbe „Paška čipka iz zagrebačkih ormara“ u prostorijama Društva Pažana i prijatelja Gra... pročitaj..

Vijesti
1946

Stari grad Pag - završetak radova

U susret turističkoj sezoni 2011 godine užurbano se privode kraju radovi uređenja okoliša Starog grada Paga. Prema predviđenom planu uređenja uz postavljene klupe i stolove za izletnike i posjetio... pročitaj..

Vijesti
1964

Asfaltiranje Vlašića i Smokvice

Tijekom posljednjih nekoliko dana izvode se radovi asfaltiranja na prometnicama prema mjestu Vlašići i Smokvica. Radove asfaltiranja izvode djelatnici Županijskih cesta Zadar. Zbog dužih radova na ... pročitaj..

Natječaji
1534

ČLANAK 5.C ZAKONA O JAVNOJ NABAVI

24.  ČLANAK 5.C ZAKONA O JAVNOJ NABAVI „Grad Pag kao javni naručitelj objavljuje da nema gospodarskih subjekata s kojima ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi, iz razloga utvrđenih u članku 5.c s... pročitaj..

Natječaji
937

Natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava

23. Natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava {rokbox size=|fullscreen| album=|PDF| title=|Dokument natječaja u PDF formatu|}images/pdfdokumenti/natj... pročitaj..

Vijesti
2365

Paška čipka iz zagrebačkih ormara

U srijedu, 08.lipnja 2011. godine s početkom u 18:00 sati, svečano je otvaranje izložbe pod nazivom „Paška čipka iz zagrebačkih ormara“. Izložbu pripremaju članovi Društva Pažana i prijatelja Grad... pročitaj..

Vijesti
2418

Pozdrav ljetu 2011.

U petak, 03.lipnja 2011. godine, održala se tradicionalna gastro manifestacija Pozdrav ljetu u organizaciji Udruženja obrtnika Pag, Turističke zajednice Grada Paga i Centra za kulturu i informiranje P... pročitaj..

Vijesti
2166

Bista Frane Budaka

Danas u jutarnjim satima djelatnici tvrtke Pag II d.o.o započeli su s pripremnim radovima za postavljanje biste Frane Budaka na Goliji. Frane Budak je imao veliku ulogu u paškoj povijesti. Osim št... pročitaj..

Vijesti
1817

Gastro manifestacija

U petak, 03.lipnja 2011. godine, s početkom u 20:00 sati na Branimirovoj obali u Gradu Pagu održati će se tradicionalna gastro manifestacija Pozdrav ljetu u organizaciji Udruženja obrtnika Pag, Turis... pročitaj..

Rezultati 1 - 28 od 28