Na službenim stranicama Komunalnog društva Pag d.o.o objavljena je obavijest o zaštiti vodomjera koju prenosimo u cijelosti:

0
0
0
s2sdefault

Image 1 trim

Karnevalski dani u Pagu nastavljaju se još jednom karnevalskom predstavom u Domu kulture, ovog puta u izvedbi Teatra R.U.T. Riječ je o našoj gradskoj skupini karnevalskih entuzijasta koji će u petak, 09. veljače nastupiti pred paškom publikom s predstavom “Matija”. Karte za predstavu mogu se kupiti u srijedu i četvrtak od 9:00 do 12:00 u Centru za kulturu i informacije Pag, Od špitala 2 i u petak u Domu kulture pola sata prije početka predstave. S nestrpljenjem očekujemo novu dozu paškog karnevalskog humora!

0
0
0
s2sdefault

2018022012163n0

Općinski sud u Pagu sa Mandrača uskoro seli u prostorije na katu Kneževog dvora. Preseljenje se očekuje kroz idućih nekoliko tjedana, čim budu dovršeni radovi adaptacije prostorija koji su intenzivno u tijeku. Na površini od 189 metara kvadratnih kata Kneževog dvora predviđenog za preseljenje Gradske uprave djelovat će uredi Općinskog suda u Pagu koji su teritorijalno nadležni za područje Paga, Novalje, Kolana i Povljane (ured Predsjednika suda, uredi izvanparnične, ostavinske, ovršne, parnične, sudske i ZK pisarnice te računovodstva).

0
0
0
s2sdefault

IMG ac11c2daad963d9dc42861f69af6685c V

U petak, 02.02.2018. odigrala se finalna večer Otočnog turnira u briškuli i trešeti koji se već sedmu godinu zaredom održava u organizaciji konobe Bile, a pod pokroviteljstvom Grada Paga. Pobjednički par ovogodišnjeg turnira su Branimir Paro Vidolin i Marin Fabijanić. Drugo mjesto zauzeli su Peter Magaš i Mate Jurčević, a treći su bili Beni Deda i Željko Goleš. Pobjednicima su dodjeljeni pehari i medalje te novčane nagrade od 3000 kuna za prvo mjesto te 2000 kuna i 1000 kuna za drugo odnosno treće mjesto.

0
0
0
s2sdefault

Poštovani članovi Lokalne akcijske grupe Mentorides,

Sazivam Izvanrednu sjednicu Skupštine LAG-a koja će se održati dana 17.veljače u prostorijama Općine Kolan s početkom u 14 sati.

Ova je sjednica od iznimne važnosti jer pretstavlja prekretnicu nakon koje možemo početi provoditi svoju Lokalnu razvojnu strategiju i provoditi aktivnosti za ostvarenje svih zadanih ciljeva iz iste.

0
0
0
s2sdefault

http tzgpag.hr images stories novosti imgp9282

Paški zimski karneval i ove godine bit će prilika za smijeh, pjesmu, šalu, ali i valorizaciju kulturne baštine Paga sa kojom je usko povezan.

U subotu (10.02.) u 17:00 u Kneževom dvoru nastupit će rasplesana djeca udruge Kissa u sklopu natjecanja Ples pod maskama. Pozivamo naše sugrađane da dođu zapljeskati im za trud koji ulažu u ples tijekom cijele godine. U 21:00 s nestrpljenjem se očekuju prvi ritmovi besprijekorno energičnih Gustafa koji već dobro poznaju pašku karnevalsku euforiju. U subotu je dobar provod zagarantiran!

0
0
0
s2sdefault

Da karnevalski duh u Pagu ima budućnost, dokazala su paška djeca koja su tijekom protekla dva vikenda u Kneževom dvoru branila boje Dječjeg karnevala. Malene vile, princeze, gusari, leptiri i mnogi drugi zabavljali su se uz paško kolo, bogat i zanimljiv program i brojne nagradne igre. Program su vodili animatori koji su vještinama i šarenim kostimima oduševili male karnevaliste i njihove roditelje.

0
0
0
s2sdefault

Obavještavamo građane da se Odjel za katastar nekretnina Pag iz Vele ulice 12/ll preselio na novu adresu Ulica kralja Tomislava 43 (na katu iznad poslovnice FINE).

Državna geodetska uprava
Područni ured za katastar Zadar
Odjel za katastar nekretnina Pag
0
0
0
s2sdefault

U prostorijama Grada Paga 30. siječnja 2018. predstavnici Udruženja obrtnika Pag i direktorica trgovačkog društva Čistoća Pag d.o.o., Mirjana Tičić sastali su se s gradonačelnikom Antom Fabijanićem i dogradonačelnikom Davorom Fabijanićem.

0
0
0
s2sdefault

IMG 20180205 WA0001 trim

U Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca Pag u ponedjeljak, 5. veljače 2018. godine otvorena je izložba „Fotografije i dokumenti 112. brigade Hrvatske vojske“ čiji su organizatori Zadarska županija i Državni arhiv u Zadru. Izložbu je do sada posjetilo mnogo osnovnih škola na području Zadarske županije s ciljem da se učenici, učitelji, roditelji učenika i djelatnici škola kroz fotografije, dokumente, videozapise i živu riječ upoznaju s ulogom 112. brigade Hrvatske vojske u obrani i oslobađanju ovog područja od neprijateljske agresije.

0
0
0
s2sdefault

Karnevalska udruga "Markova kumpanija" obavještava sve ljubitelje karnevalskih običaja u Pagu da će ih i danas, u četvrtak, 1. veljače, posjetiti "ričavci".

0
0
0
s2sdefault