Dan Planeta Zemlje u Pagu obilježili su članovi Udruge izviđača Sv. Vid akcijom čišćenja gradske plaže i plaže Mađarica. U veselom raspoloženju i s puno volje pokupili su smeće i na taj način dali svoj doprinos u obilježavanju ove ekološke akcije te pokazali koliko vole svoj grad.

0
0
0
s2smodern

Proteklog vikenda u Sloveniju u Celju održana je manifestacija Zvuci i okusi otoka Pga koja je pred desetak tisuća ljudi prezentirala ono najbolje s našeg otoka.

0
0
0
s2smodern

U organizaciji Turističkih zajednica Pag, Novalja, Kolan i Povljana u ponedjeljak, 23. travnja u općinskoj zgradi u Kolanu održat će se prezentacija projekta VIA DINARICA. Uz velika prirodna bogatstva, cijelo dinarsko područje je bogato povijesnim i kulturnim naslijeđem, što predstavlja idealnu priliku za regionalnu suradnju među zemljama koje Dinaridi prirodno povezuju.

0
0
0
s2smodern

Svjesni važnosti segmenta privatnih iznajmljivača, te kako se marketinškim udruživanjem, povećanjem kvalitete smještaja u postojećim kapacitetima, te podizanjem razine usluga mogu stvoriti preduvjeti za jačanje turističke sezone, Turistička zajednica Zadarske županije u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica provodi:

0
0
0
s2smodern

Dan planeta Zemlje obilježava se diljem svijeta 22. travnja s ciljem poticanja i uključivanja stanovnika u rješavanje okolišnih problema, uspostavljanje održivog razvoja i kvalitete životne sredine.

0
0
0
s2smodern

 Ministarstvo poljoprivrede organizira edukativnu radionicu namijenjenu postojećim i novim proizvođačima proizvoda čiji su nazivi zaštićeni oznakama iz sustava kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode odnosno kao zaštićene oznake izvornosti i zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla, ili su u postupku zaštite i registracije naziva.

0
0
0
s2smodern

Hrvatsko pjevačko glazbeno društvo Zoranić održat će koncert u Kneževom dvoru u Pagu u četvrtak 19. travnja u 19 sati.

0
0
0
s2smodern

Nedavni posjet novinara i članova kluba Gastronaut, koji organizira tematska gastronomska događanja i putovanja, edukacije za ugostitelje i ljubitelje gastronomije, imao je snažan odjek u medijima. Tri dana koja su vrsni poznavatelji gastronomije proveli na našem otoku ispunjeni, kako kažu, čarolijom okusa i vizura, bili su inspiracija za niz novinskih članaka, reportaža i fotografija.

0
0
0
s2smodern

U subotu,14.04.2018. u školskoj dvorani u Pagu, odigrala se Završnica Lige otoka Paga u stolnom tenisu 2018.g.u organizaciji STK PAG.

0
0
0
s2smodern

Na Uskršnjem doručku u Kneževom dvoru, već devetu godinu zaredom, okupilo se mnoštvo građana i gostiju. Zajednički doručak na dan Uskrsa, poslije mise, za građane Paga kao i za sve posjetitelje koju su blagdane odlučili provesti u našem gradu, organizirao je Grad Pag i Turistička zajednica Grada Paga. Na bogatom blagdanskom stolu, uz nezaobilazne paške specijalitete, našla su se mnoga tradicionalna jela. Prilika je to za ugodno druženje građana, ali i za obilježavanje početka predsezone.

0
0
0
s2smodern

21077512 1723053957989930 488211782916040751 n

Poštovani sugrađani zadovoljstvo nam je pozvati da se pridružite našoj maloj obitelji. Dobrovoljno vatrogasno društvo Pag osnovano je daleke 1935. godine, te kontinuirano provodi vatrogasnu preventivu i vatrozaštitu na području Grada Paga. Intezivnim radom i obučavanjem članova / članica usavršavamo znanja i vještine u vatrogastvu, traganje i spašavanje, te izvlačenju s dubina i visina. Svakih nekoliko godina učlanjujemo i obučavamo nove članove u sljedećim kategorijama:

0
0
0
s2smodern

U organizaciji Turističkih zajednica Paga i Novalje i kluba Gastronaut, na našem su otoku u danima pred Uskrs boravili novinari i članovi istoimenog kluba. Teme trodnevnog boravka su nadaleko poznata paška gastro ponuda s naglaskom na pašku janjetinu, skutu i začinske trave, zatim paško proljeće, paška vina i sirevi te Lunske masline.

0
0
0
s2smodern