Pregled arhiva

Svibanj 2019

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 17 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Obavijesti
2507

Poziv na testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti

Poziv na testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti za kandidate prijavljene na oglas za prijam u službu u Grad Pag, Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje, na radno mjesto „komu... pročitaj..

Natječaji
2746

Poziv na testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti

13/2019 - Poziv na testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti za kandidate prijavljene na oglas za prijam u službu u Grad Pag, Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje, na radno mj pročitaj..

Vijesti
3348

10. jubilarni rođendanski party Moto kluba "Paška Bura"

Moto klub "Paška Bura", u subotu 25. svibnja organizira 10. jubilarni rođendanski party na kojem se, kao i dosadašnjih godina, očekuje veliki broj posjetitelja iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. Prem pročitaj..

Vijesti
2748

Fantastičan uspjeh malih stolnotenisača STK Pag - tri bronce u tri kategorije

STK PAG je 19. svibnja sudjelovao na 14. pozivnom turniru u Zatonu kod Šibenika koji je okupio 80-tak natjecatelja od Dubrovnika do Paga. Osam natjecatelja STK Pag na natjecanju je osvojilo tri bron pročitaj..

Vijesti
2417

Održana proljetna akcija čišćenja Paga

U organizaciji Grada Paga, Mjesnog odbora Pag i Turističke zajednice grada Paga danas je održana je proljetna akcija čišćenja grada Paga.U akciji su sudjelovali članovi udruga i sportskih klubova, č pročitaj..

Vijesti
2866

U Veloj ulici otkrivena spomen ploča Tatjani Arambašin

U organizaciji Grada Paga i Matice hrvatske, ogranak Pag postavljena je spomen ploča Tatjani Arambašin na kuću u Veloj ulici u Pagu u kojoj se književnica rodila 1922. godine.Na postavljanju spomen pročitaj..

Vijesti
3126

Obilježen Dan Grada Paga

Povodom Dana Grada i Dana utemeljenja grada Paga danas je održana proslava i obilježen Dan grada Paga. Program je započeo u 9 sati polaganjem vijenaca na Gradskom groblju u Pagu nakon kojeg se je od pročitaj..

Vijesti
3680

Obilježavanje Dana Grada Paga i Dana utemeljenja Grada Paga, 17. svibnja 2019.

Dan Grada Paga i Dan utemeljenja obilježava se u petak, 17. svibnja 2019. godine. Program obilježavanja započinje u 9 sati polaganjem vijenaca na Gradskom groblju u Pagu nakon kojeg će se održati mi pročitaj..

Vijesti
2513

PROLJETNA AKCIJA ČIŠĆENJA GRADA PAGA

U organizaciji Grada Paga, Mjesnog odbora Pag i Turističke zajednice grada Paga, u subotu, 18. svibnja održati će se proljetna akcija čišćenja grada Paga s početkom u 9 sati. U akciji će sudjelovati pročitaj..

Vijesti
2561

Održani Zvuci i okusi otoka Paga u Celju

Ovaj vikend otok Pag složno se predstavio u Celju u sklopu tradicionalne manifestacije koja se održava ususret turističkoj sezoni. Celjem su odzvanjali zvuci Paga i širili se mirisi tradicionalne pa pročitaj..

Obavijesti
4239

POZIV NA DOSTAVU ZAHTJEVA ZA DODJELU KOMUNALNOG VEZA

Pozivaju se svi građani zainteresirani za vez brodica u luci otvorenoj za javni promet lokalnog značaja: PAG, ZADARSKA ŽUPANIJA da dostave zahtjeve za dodjelu komunalnog veza u roku 30 dana od dana ob... pročitaj..

Vijesti
3182

OBAVIJEST O PRIJAVI ZA UPIS U DJEČJI VRTIĆ „ PAŠKI MALIŠANI“ PAG ZA PEDAGOŠKU GODINU 2019./2020.

Temeljem Odluke Upravnog vijeća dječjeg vrtića Paški mališani,Pag od 6.svibnja do 24.svibnja 2019.godine podnose se zahtjevi za upis djece budućih polaznika vrtića za pedagošku godinu 2019./2020. Za pročitaj..

Obavijesti
2854

Obavijest o suzbijanju štetnih glodavaca

Djelatnici tvrtke CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provoditi će mjere sustavne deratizacije na području Vašeg Grada. Suzbijanje štetnih glodavaca provest će se izlaganjem z... pročitaj..

Vijesti
3566

Završetak stolnoteniske lige otoka Paga 2019.

30. travnja 2019. odigran je zadnji meč trećeg kola Lige otoka Paga te smo nakon tromjesečnog igranja i natjecanja dobili nove prvake otoka Paga za 2019. a to je ekipa "PAG 50+" koja već treću godin pročitaj..

Vijesti
2607

40 godina Vodvovoda Hrvatsko primorja južni ogranak d.o.o

Tvrtka Vodovod hrvatsko primorje – južni ogranak d.o.o. ove godine obilježava 40 godišnjicu svog osnutka,te su tim povodom pripremili izložbu koja govori o njihovom dosadašnjem djelovanju. Izložb pročitaj..

Obavijesti
2508

Poziv na testiranje za kandidate prijavljene na Natječaj za prijem u službu

Poziv na testiranje za kandidate prijavljene na Natječaj za prijem u službu u Grad Pag, Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje, na radno mjesto komunalni redar, 1 izvršitelj na neodređ... pročitaj..

Natječaji
2811

Poziv na testiranje za kandidate prijavljene na Natječaj za prijem u službu

12/2019 - Poziv na testiranje za kandidate prijavljene na Natječaj za prijem u službu u Grad Pag, Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje, na radno mjesto komunalni redar, 1 izvršitelj pročitaj..

Rezultati 1 - 17 od 17