Pregled arhiva

Svibanj 2019

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 15 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
94

10. jubilarni rođendanski party Moto kluba "Paška Bura"

Moto klub "Paška Bura", u subotu 25. svibnja organizira 10. jubilarni rođendanski party na kojem se, kao i dosadašnjih godina, očekuje veliki broj posjetitelja iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. Prem pročitaj..

Vijesti
63

Fantastičan uspjeh malih stolnotenisača STK Pag - tri bronce u tri kategorije

STK PAG je 19. svibnja sudjelovao na 14. pozivnom turniru u Zatonu kod Šibenika koji je okupio 80-tak natjecatelja od Dubrovnika do Paga. Osam natjecatelja STK Pag na natjecanju je osvojilo tri bron pročitaj..

Vijesti
112

Održana proljetna akcija čišćenja Paga

U organizaciji Grada Paga, Mjesnog odbora Pag i Turističke zajednice grada Paga danas je održana je proljetna akcija čišćenja grada Paga.U akciji su sudjelovali članovi udruga i sportskih klubova, č pročitaj..

Vijesti
102

U Veloj ulici otkrivena spomen ploča Tatjani Arambašin

U organizaciji Grada Paga i Matice hrvatske, ogranak Pag postavljena je spomen ploča Tatjani Arambašin na kuću u Veloj ulici u Pagu u kojoj se književnica rodila 1922. godine.Na postavljanju spomen pročitaj..

Vijesti
138

Obilježen Dan Grada Paga

Povodom Dana Grada i Dana utemeljenja grada Paga danas je održana proslava i obilježen Dan grada Paga. Program je započeo u 9 sati polaganjem vijenaca na Gradskom groblju u Pagu nakon kojeg se je od pročitaj..

Vijesti
149

Obilježavanje Dana Grada Paga i Dana utemeljenja Grada Paga, 17. svibnja 2019.

Dan Grada Paga i Dan utemeljenja obilježava se u petak, 17. svibnja 2019. godine. Program obilježavanja započinje u 9 sati polaganjem vijenaca na Gradskom groblju u Pagu nakon kojeg će se održati mi pročitaj..

Vijesti
109

PROLJETNA AKCIJA ČIŠĆENJA GRADA PAGA

U organizaciji Grada Paga, Mjesnog odbora Pag i Turističke zajednice grada Paga, u subotu, 18. svibnja održati će se proljetna akcija čišćenja grada Paga s početkom u 9 sati. U akciji će sudjelovati pročitaj..

Vijesti
148

Održani Zvuci i okusi otoka Paga u Celju

Ovaj vikend otok Pag složno se predstavio u Celju u sklopu tradicionalne manifestacije koja se održava ususret turističkoj sezoni. Celjem su odzvanjali zvuci Paga i širili se mirisi tradicionalne pa pročitaj..

Obavijesti
297

POZIV NA DOSTAVU ZAHTJEVA ZA DODJELU KOMUNALNOG VEZA

Pozivaju se svi građani zainteresirani za vez brodica u luci otvorenoj za javni promet lokalnog značaja: PAG, ZADARSKA ŽUPANIJA da dostave zahtjeve za dodjelu komunalnog veza u roku 30 dana od dana ob... pročitaj..

Vijesti
150

OBAVIJEST O PRIJAVI ZA UPIS U DJEČJI VRTIĆ „ PAŠKI MALIŠANI“ PAG ZA PEDAGOŠKU GODINU 2019./2020.

Temeljem Odluke Upravnog vijeća dječjeg vrtića Paški mališani,Pag od 6.svibnja do 24.svibnja 2019.godine podnose se zahtjevi za upis djece budućih polaznika vrtića za pedagošku godinu 2019./2020. Za pročitaj..

Obavijesti
191

Obavijest o suzbijanju štetnih glodavaca

Djelatnici tvrtke CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provoditi će mjere sustavne deratizacije na području Vašeg Grada. Suzbijanje štetnih glodavaca provest će se izlaganjem z... pročitaj..

Vijesti
165

Završetak stolnoteniske lige otoka Paga 2019.

30. travnja 2019. odigran je zadnji meč trećeg kola Lige otoka Paga te smo nakon tromjesečnog igranja i natjecanja dobili nove prvake otoka Paga za 2019. a to je ekipa "PAG 50+" koja već treću godin pročitaj..

Vijesti
152

40 godina Vodvovoda Hrvatsko primorja južni ogranak d.o.o

Tvrtka Vodovod hrvatsko primorje – južni ogranak d.o.o. ove godine obilježava 40 godišnjicu svog osnutka,te su tim povodom pripremili izložbu koja govori o njihovom dosadašnjem djelovanju. Izložb pročitaj..

Obavijesti
190

Poziv na testiranje za kandidate prijavljene na Natječaj za prijem u službu

Poziv na testiranje za kandidate prijavljene na Natječaj za prijem u službu u Grad Pag, Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje, na radno mjesto komunalni redar, 1 izvršitelj na neodređ... pročitaj..

Natječaji
91

Poziv na testiranje za kandidate prijavljene na Natječaj za prijem u službu

Poziv na testiranje za kandidate prijavljene na Natječaj za prijem u službu u Grad Pag, Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje, na radno mjesto komunalni redar, 1 izvršitelj na neodređ... pročitaj..

Rezultati 1 - 15 od 15