Pregled arhiva

Siječanj 2019

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 13 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
25

Prvi ovogodišnji tanci u cafe & disco baru Vortex

Ovogodišnji maškarani tanci Paškog karnevala kreću ove subote, 19. siječnja u društvu Bracera benda a nastavit će se svake subote uz brojne izvođače Giuliana, Koktelse, grupu Vista, Nena Belana & pročitaj..

Vijesti
25

Radni sastanak s investitorom u uredu gradonačelnika

Ovog tjedna u prostorijama Gradske uprave gradonačelnik Ante Fabijanić i zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić održali su radni sastanak s investitorom Francom Jagerom i njegovim suradnicima. U pročitaj..

Vijesti
56

Prekrasna prezentacija grada Paga u Budimpešti

Povodom obilježavanja dana Međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, 15. siječnja 2019. godine u Budimpešti, u Kući mađarske baštine (Hagyományok Háza) otvorena je izložba „Hrvatska i mađarska čipk pročitaj..

Obavijesti
47

Poziv za sudjelovanje u savjetovanju: Nacrt prijedloga Odluke o komunalnoj naknadi

Sukladno članku 10. i 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (Narodne novine 25/13 i 85/15) Grad Pag objavljuje Nacrt prijedloga Odluke o komunalnoj naknadiNa nacrt prijedloga Odluke zainteresira... pročitaj..

Vijesti
87

Maskirani ples udruge Kissa

Plesna produkcija u organizaciji udruge Kissa - Ples pod maskama na jedinstven način najavila je svoj ovogodišnji nastup. Slike plesnih poza plesačice Vedrane Maržić u čarobnom surovom krajoliku pročitaj..

Vijesti
136

Pag se predstavlja u Budimpešti

Prigodom obilježavanja dana Međunarodnog priznanja RH Veleposlanstvo RH u Budimpešti i Kuća mađarske baštine organiziraju otvaranje izložbe „Hrvatska i mađarska čipka – naša zajednička baština“ uz t pročitaj..

Obavijesti
215

Poziv za sudjelovanje u savjetovanju: Odluka o visini paušalnog poreza po krevetu, smještajnoj jedinici u kampu i smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj (prijedlog)

Grad Pag objavljuje Prijedlog Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu, smještajnoj jedinici u kampu i smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj. Na prijedlog Odluke zainteresirane ... pročitaj..

Vijesti
134

Obavijesti
102

Natječaj za dodjelu stipendija

 Natječaj za dodjelu stipendija studentima i učenicima u školskoj i akademskoj 2018/2019. godini Tekst Natječaja za stipendije - PDF dokument Ispravak Natječaja za stipendije - PDF dokument pročitaj..

Natječaji
30

Natječaj za dodjelu stipendija

2/2019 - Natječaj za dodjelu stipendija studentima i učenicima u školskoj i akademskoj 2018/2019. godini Tekst Natječaja za stipendije - PDF dokument Ispravak Natječaja za stipendije - PDF dokumen pročitaj..

Obavijesti
74

Oglas za prijem u službu na određeno vrijeme za radno mjesto "referent za komunalnu naknadu i razrez gradskih poreza"

Na temelju članaka 29. i članka 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08 i 61/11 i 04/18) i Zaključka Gradonačelnika Grad... pročitaj..

Obavijesti
201

Natječaj za organizaciju Paškog zimskog karnevala 2019. godine

 Natječaj za organizaciju Paškog zimskog karnevala 2019. godine - WORD dokument pročitaj..

Natječaji
158

Natječaj za organizaciju Paškog zimskog karnevala 2019. godine

1/2019 - Natječaj za organizaciju Paškog zimskog karnevala 2019. godine - WORD dokument pročitaj..

Rezultati 1 - 13 od 13