Pregled arhiva

2019

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 30 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
41

STK nosi nove medalje u Pag

Mali stolnotenisači STK Pag na 2. regionalnom turniru , održanom ove nedjelje u Zadru, osvojili su 3 brončane medalje u kategorijama klinceze i klinci : -VITA ORLIĆ, klinceza i -PATRIK KUSTIĆ I F pročitaj..

Vijesti
76

Javni poziv za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji

Na mrežnoj stranici Zadarske županije: www.zadarska-zupanija.hr objavljen je Javni poziv za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji na koji se mogu prijaviti privatni pročitaj..

Vijesti
233

U Pagu započele pripreme za Advent

Advent je pred nama pa se u skladu s tim i Grad Pag poput ostalih gradova priprema i ukrašava za nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane. Ove godine Advent u Pagu biti će bogatiji za dodatne s pročitaj..

Vijesti
200

Predstavnici paških turističkih agencija na studijskom putovanju u Provansi, 12.-16.11.2019.

U organizaciji Turističke zajednice Zadarske županije predstavnici paških turističkih agencija Maricom, Mediteran, Pagtours i Perla, od 12.-16. studenoga 2019. godine, sudjelovati će na Studijskom p pročitaj..

Vijesti
275

OBAVIJEST o suzbijanju štetnih glodavaca

Djelatnici tvrtke CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provoditi će mjere sustavne deratizacije na području Vašega Grada. Suzbijanje štetnih glodavaca provest će se izlaganje pročitaj..

Vijesti
90

Dani otvorenih vrata u DVD-u Pag, DVD-u Kolan i DVD-u Povljana, 15.11.2019.

Povodom Dana vatrogasaca, u petak, 15. studenoga 2019. godine, dobrovoljna vatrogasna društva u gradu Pagu, općini Kolan i Povljani organiziraju Dan otvorenih vrata gdje će se održati prezentacija o pročitaj..

Obavijesti
210

Obavijest i poziv

I. Obavještavaju se vlasnici zemljišta na predjelu „Prosika“ u Pagu, na potezu od kat.čest. 12184 do kat.čest. 12209, sve k.o. Pag, da je Gradsko vijeće Grada Paga na sjednici održanoj 17. listopada 2... pročitaj..

Vijesti
251

Važna obavijest - Privremeni plovidbeni red katamarana na liniji Novalja-Rijeka

Zbog izvođenja građevinskih radova na "Veloj rivi" u luci Novalja, katamaran će privremeno umjesto u luku Novalja pristajati u luku Lun (Tovarnele) te će brod noćiti u luci Rab, a linija će se održa pročitaj..

Vijesti
200

Predstavljanje knjige "PAŠKA ČIPKA na izložbama u Zagrebu i inozemstvu", Knežev dvor, 2.11.2019. u 18 sati

U subotu, 2. studenoga 2019. godine, u Kneževom dvoru u Pagu s početkom u 18 sati, održati će se predstavljanje knjige "PAŠKA ČIPKA na izložbama u Zagrebu i inozemstvu", autora Ive Palčića. Knjiga ć pročitaj..

Vijesti
202

Obavijest – Otvorena e-mail adresa za prijedloge i mišljenja za izradu Proračuna Grada Paga za 2020. godinu

Obaviještavaju se građani da je Grad Pag otvorio e-mail adresu: moj-proracun@pag.hr u vezi izrade Proračuna Grada Paga za 2020. godinu. Pozivaju se građani, predstavnici ustanova, tvrtki, obrta, udr pročitaj..

Vijesti
297

Na utvrdi Fortica posađeno 15 maslina u sklopu akcije "Zasadi drvo, ne budi panj!"

U sklopu akcije ˝Zasadi drvo, ne budi panj˝ kraj utvrde Fortica, u blizini Paškog mosta grupa studenata i sveučilišnih profesora, međunarodnih ambasadora Bijelog galeba iz 73 zemlje posadila 15 stab pročitaj..

Vijesti
154

Položeni vijenci i zapaljene svijeće na Gradskom groblju

Povodom obilježavanja Dana Svih svetih i Dušnog dana, izaslanstvo Grada Paga, Davor Fabijanić, zamjenik gradonačelnika Grada Paga i i Franći Bukša, potpredsjednik Gradskog vijeća grada Paga je u pri pročitaj..

Vijesti
196

Projekt YENESIS

Projekt YENESIS (http://yenesis.eu/) došao je u fazu traženja 12 mladih nezaposlenih osoba s otoka u Hrvatskoj koji bi htjeli sudjelovati u edukacijskom procesu koji će im pomoći u pronalasku ili st pročitaj..

Vijesti
150

Obavijest otočanima za izdavanje otočnih iskaznica kojima ističe rok valjanosti

Agencija za obalni linijski pomorski promet ponovno poziva sve otočane da provjere datume valjanosti svojih otočnih iskaznica za povlašteni prijevoz u obalnom linijskom pomorskom prometu te da na vr pročitaj..

Vijesti
157

Samostan sv. Margarite iz Paga osvojio prvu nagradu za projekt „Digitalno predstavljanje stalnog postava čipke i čipkarstva u kategoriji Kultura i znanost na natječaju - MOJ Zaba Start 2019.

Danas su u Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade proglašeni pobjednici šestog izdanja programa Moj Zaba Start 2019. gdje je održana održana završna svečanost i dodjela nagrada. Samostan sv pročitaj..

Vijesti
107

Restauracija vrijedne zbirke slika Ivana Mirkovića

U planu je restauracija vrijedne zbirke slika autora Ivana Mirkovića koja je u vlasništvu Grada Paga. Na tri slike (ulje na lezonitu) "Ribar krpa mrežu", "Umorni ribar" i "Ribar pri ručku" zamijenit pročitaj..

Vijesti
139

Nastavljaju se radovi uređenja crkve sv. Marije u Starom Gradu u Pagu

U tijeku su radovi uređenja na pročelju crkve sv. Marije u Starom gradu u Pagu za koje je Grad Pag od Ministarstva kulture dobio 100.000,00 Kn. Postavljena je skela na pročelju crkve te će se san pročitaj..

Vijesti
203

Imenovan prokurator u Komunalnom društvu Pag

Danas je za prokuratora u Komunalnom društvu Pag imenovan Duško Dragičević. Zbog povećanog obima posla na pripremi projekta aglomeracije Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga imenovao je Duška Dr pročitaj..

Vijesti
2218

Dani kolektivne sadnje drveća

Građanska inicijativa Dani kolektivne sadnje drveća u petak je održana u dvorištu Dječjeg vrtića Paški mališani u Pagu. Kao što je cilj ove inicijative potaknuti građane, udruge, tvrtke i ustanov pročitaj..

Vijesti
115

Udruga Volim Vlašići sudjelovala u kolektivnoj sadnji drveća "Zasadi drvo, ne budi panj!"

Udruga Volim Vlašići priključila se nacionalnoj kampanji sadnje drveća koju je pokrenula građanska inicijativa „Dani kolektivne sadnje drveća“ pod motom "Zasadi drvo ne budi panj". Danas je u Vla pročitaj..

Vijesti
166

Zabranjen izlov školjaka, spužava i ježeva u Paškom zaljevu

Na temelju Odluke Ministarstva poljoprivrede od 24. listopada ove godine u Paškom zaljevu zabranjen je izlov školjaka, spužava i ježeva. Odluka, koju je potpisala Marija Vučković, ministrica polj pročitaj..

Obavijesti
328

Službeni glasnik Grada Paga 11/2019

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 11 za 2019. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije- Službeni glasnik 11/2019. godina ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Vijesti
158

Postignut dogovor između Grada Paga i Erste&Steiermärkische Bank d.d. za smanjenje kamata po kreditu za dječji vrtić "Paški mališani"

Na temelju zamolbe i pregovora Grada Paga i Erste&Steiermärkische Bank d.d. postignut je dogovor za smanjenje kamata po kreditu za dječji vrtić "Paški mališani." U pregovorima između Grada Paga, pročitaj..

Vijesti
149

„Zasadi drvo, ne budi panj“

Srednja škola Bartula Kašića Pag uključila se u veliku i vrijednu akciju kolektivne sadnje drveća u Republici Hrvatskoj. Zasadit ćemo 3 sadnice agruma čije plodove namjeravamo koristiti (u školskoj pročitaj..

Vijesti
146

„Slani škoj“ – od osnutka do državne smotre u samo dvije godine

Ne tako davno, prije svega dvije godine (2017.), Srednja škola Bartula Kašića iz Paga, osnovala je svoju učeničku zadrugu „Slani škoj“. Ime zadruge nametnulo se samo po sebi, s obzirom da je otok Pa pročitaj..

Vijesti
206

Radovi na uređenju pješačko-biciklističke brdske staze „Zagrljaj kamena i vjetra“

U tijeku su radovi betoniranja na uređenju pješačko-biciklističke brdske staze „Zagrljaj kamena i vjetra“. Radovi betoniranja izvode se prema planu i dinamici u dužini od 730m, a nakon završetka pročitaj..

Vijesti
171

Edukacija iznajmljivača privatnog smještaja "Kako do uspješne sezone? Suvremeno poslovanje malog iznajmljivača", Knežev dvor u Pagu, 29.10.2019. u 17 sati

U organizaciji Turističke zajednice grada Paga i Turističke agencije Adriagate d.o.o. iz Splita održati će se edukacija za iznajmljivače privatnog smještaja, u utorak, 29. listopada 2019. godine u K pročitaj..

Vijesti
275

Nove medalje STK Pag

S 1. otvorenog turnira regije Dalmacija 2019/2020 u Zadru u kategoriji klinceze i klinci te najmlađe kadetkinje i najmlađi kadeti STK Pag kući je donio 3 brončane medalje i tako uspješno otvorio nov pročitaj..

Vijesti
331

Obavijest građanima – zatvorena cesta radi radova uređenja pješačko-biciklističke brdske staze „Zagrljaj kamena i vjetra“, 18.-28.10.2019.

Obavještavaju se građani da će od 18.-28. listopada 2019. godine dionica puta od Gradskog groblja Sv. Karin u Pagu do vrha Kiršina na kojem je smješten odašiljač HRT-a biti zatvorena za sav promet r pročitaj..

Vijesti
330

Izvrsni rezultati Stk Pag na 8. Prvenstvu jadranskih otoka u Veloj Luci na Korčuli

Na 8. Prvenstvu jadranskih otoka u stolnom tenisu u Vela Luci, održanom 12. listopada 2019. u jakoj i mnogobrojnoj konkurenciji u devet kategorija, Stk Pag je postigao povijesni uspjeh te osvojio ukup... pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 304