Pregled arhiva

Ožujak 2018

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 28 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
3315

Vijesti
3334

Uskršnji doručak 2018

U nedjelju, 1. travnja 2018. godine s početkom u 11:30 na Trgu Petra Krešimira IV. pozivamo vas na tradicionalni Uskršnji doručak u Pagu.   pročitaj..

Vijesti
3538

Dogovorena suradnja s mađarskim partnerima

U petak, 23.03.2018. delegacija prijateljskog mađarskog grada Kozarmisleny, na čelu s gospodinom Arnoldom Barićem, posjetila je Grad Pag. Primili su ih gradonačelnik Ante Fabijanić, zamjenik gradona pročitaj..

Vijesti
3657

Veliki sportski uspjesi klinaca i klinceza STK Pag

Proteklog tjedna u Pagu je održano stolnotenisko prvenstvo Dalmacije za klince i klinceze u organizaciji Stolnoteniskog kluba Pag, a pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Paga. Domaćin pročitaj..

Vijesti
3532

Poziv na testiranje

Poziv na testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti za kandidate prijavljene na Oglas za prijam u službu na radno mjesto "komunalni redar", objavljen 14.03.2018. - Pogledaj poziv pročitaj..

Vijesti
3639

“Ružarij nane Jerke” predstavljen u Zagrebu

Pod pokroviteljstvom Grada Paga i Zavičajnog kluba Pažana i prijatelja otoka Paga, a u sklopu obilježavanja Dana Grada, u Zagrebu je u petak, 23. ožujka 2018. održana promocija prvog paškog povijesn pročitaj..

Vijesti
3885

Polaganje vijenaca zaslužnim Pažanima

Povodom obilježavanja Dana Grada, gradonačelnik Ante Fabijanić i zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić, odali su počast svim zaslužnim Pažanima, gradonačelniku Josipu Vičeviću, paškim braniteljima pročitaj..

Vijesti
3095

Sat za planet Zemlju

World Wildlife Fund (WWF), svjetska nevladina organizacija za zaštitu prirode, 12. godinu zaredom u cijelome svijetu organizira „Sat za planet Zemlju“. Inicijativa podrazumijeva da kućanstva i tvrke pročitaj..

Vijesti
3201

LAG POZIV

POZIV NA „ANIMACIJSKU RADIONICU“  PROVEDBA LRS, MOGUĆNOST FINANCIRANJA PROJEKATA BESPOVRATNIM SREDSTVIMA IZ PROGRAM RURALNOG RAZVOJA KROZ „LAG NATJEČAJE“   TEMA NAJAVA PRVOG LAG NATJ pročitaj..

Vijesti
3112

Odgođena proslava Dana Grada Paga

Zbog loših vremenskih uvjeta do daljnjega se odgađa proslava Dana Grada Paga. Hvala na razumijevanju. pročitaj..

Vijesti
5537

Obavijest Elektre Zadar

Elektra Zadar obavještava korisnike da će zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju u subotu, 24.03. doći do prekida u opskrbi električnom energijom. Bez struje će biti Pag, Vodice pročitaj..

Vijesti
3607

Zdravstveni turizam - sinergija paških prirodnih bogatstava

U prostorijama Gradske uprave Grada Paga, u petak 16.03.2018. održana je druga sjednica Povjerenstva za zdravstveni turizam na kojoj se raspravljalo o koracima koji se poduzimaju kako bi se, nakon v pročitaj..

Vijesti
3714

Dan Grada Paga 2018.

Proslava Dana Grada Paga održati će se u petak 23.ožujka 2018 s početkom u 09:00 sati kada će delegacija Grada položiti vijence na Gradskom groblju. U 09:30 Gradska glazba odsvirat će budnicu, a u 1 pročitaj..

Vijesti
3118

Uređenje igrališta za “Paške mališane”

Kroz Program razvoja otoka u 2018. Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Grad Pag dobio je 670 000 kuna bespovratnih sredstava za rekonstrukciju i opremanje igrališta Dječjeg v pročitaj..

Vijesti
4468

Uređenje ulaza u grad i zelenih gradskih površina

Uskoro započinje realizacija projekta krajobraznog uređenja ulaza u grad iz smjera Zadra, površina uz novu prometnicu, parka i površina uz more. Uređenje tog područja kao frekventnog prometnog puta pročitaj..

Obavijesti
3411

NATJEČAJ za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja pokretnih naprava

Na temelju članka 2. Pravilnika o načinu i uvjetima postavljanja kioska i pokretnih naprava (“Službeni glasnik Grada Paga“ broj 2/17), Gradonačelnik Grada Paga raspisuje: NATJEČAJ za davanje u zakup j... pročitaj..

Natječaji
3822

Natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja pokretnih naprava

Na temelju članka 2. Pravilnika o načinu i uvjetima postavljanja kioska i pokretnih naprava (“Službeni glasnik Grada Paga“ broj 2/17), Gradonačelnik Grada Paga raspisuje: NATJEČAJ za davanje u zakup j... pročitaj..

Obavijesti
3629

Oglas za prijem u službu Grada Paga - mjesto komunalni redar

Oglas za prijem u službu Grada Paga- Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje - radno mjesto komunalni redar - WORD dokument... pročitaj..

Natječaji
3852

Oglas za prijem u službu Grada Paga - komunalni redar

4/2018 - Oglas za prijem u službu Grada Paga- Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje - radno mjesto komunalni redar - WORD dokument... pročitaj..

Vijesti
4596

Rekonstrukcija raskrižja državne ceste D106 i ceste Put Starog grada

Raskrižje državne ceste D106 i lokalne ceste Put Starog grada, posebno iz smjera Prosike, oduvijek je predstavljalo prometni problem u Pagu. Prometni zastoj i nepreglednost prometnice tražili su rek pročitaj..

Obavijesti
3568

Obavijest vlasnicima i korisnicima nekretnina u staroj gradskoj jezgri Grada Paga

Odredbama Odluke o komunalnom redu („Službeni glasnik Grada Paga“, broj: 8/15, 2/17) zabranjeno je postavljanje klima uređaja na pročeljima zgrada u staroj gradskoj jezgri grada Paga, a postavljanje o... pročitaj..

Vijesti
4520

Sajamski dan od ove nedjelje na novoj lokaciji

Od ove nedjelje, sajam koji se godinama održava u Pagu svakog jedanaestog u mjesecu, iz prostora Zanatkomerca seli na područje stare Solane, iza Magazina. Posljednjih godina u Pagu je zaživio obi pročitaj..

Vijesti
3704

Ponos Paga - Mate Kurilić prvak Dalmacije u stolnom tenisu

Stolnoteniski klub Dalmatinac iz Paga bilježi novi, izniman uspjeh u Sinju na prvenstvu Dalmacije krajem prošlog tjedna, nakon što su osvojili ekipno prvenstvo Dalmacije za mlađe kadete u Zadru kraj pročitaj..

Vijesti
3175

Poticanje školovanja za deficitarna zanimanja - traže se konobari i kuhari

U prostorijama Grada Paga u petak, 02. ožujka 2018. održan je sastanak na temu razmatranja mogućnosti školovanja deficitarnog kadra, posebno za zanimanja konobara i kuhara. Sastanku su prisustvovali pročitaj..

Vijesti
10826

Na Paškom mostu postavljene kamere

  Nakon iskazanog interesa stanovnika Paga, Grad Pag je pokrenuo inicijativu za postavljanje kamera na Paškom mostu. Na web adresi http://www.hak.hr otočani i posjetitelji otoka Paga od sada mog pročitaj..

Vijesti
3316

Otočki čelnici na radnom sastanku u Pagu

Prošlog tjedna u uredu gradonačelnika Grada Paga, Ante Fabijanića održan je sastanak gradonačelnika i načelnika jedinica lokalne samouprave na području čitavog otoka Paga te predstavnika LAG-a Mento pročitaj..

Vijesti
4370

Radio Pag kao simbol paškog gradskog identiteta

Pripreme za početak emitiranja programske sheme Radio Paga su pri kraju i očekuje se da bi u skoro vrijeme Radio Pag mogao započeti s kompletnim programom. U ovom trenutku Radio Pag emitira samo gla pročitaj..

Vijesti
3032

JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE KANDIDATA ZA ČLANOVE SAVJETA MLADIH GRADA PAGA

Na temelju članka 9. stavak 1. Zakona o savjetima mladih (Narodne novine 41/14) i članka 8. Odluke o osnivanju Savjeta mladih Grada Paga (Službeni glasnik Grada Paga 5/14), Gradsko vijeće Grada Paga pročitaj..

Rezultati 1 - 28 od 28