Pregled arhiva

Veljača 2018

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 14 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Obavijesti
2

Godišnji plan upravljanja pomorskim dobrom

U Službenom glasniku Grada Paga objavljen je godišnji plan upravljanja pomorskim dobrom. Izdvojeni tekst možete pročitati OVDJE a grafički prikaz pogledati u nastavku Plaža Pagus i istezalište Pla... pročitaj..

Vijesti
76

POZIV NA IZVANREDNU SJEDNICU SKUPŠTINE LAG-a

Poštovani članovi Lokalne akcijske grupe Mentorides, Sazivam Izvanrednu sjednicu Skupštine LAG-a koja će se održati dana 17.veljače u prostorijama Općine Kolan s početkom u 14 sati. Ova je sjedni pročitaj..

Vijesti
218

Karnevalski lipi dani

Da karnevalski duh u Pagu ima budućnost, dokazala su paška djeca koja su tijekom protekla dva vikenda u Kneževom dvoru branila boje Dječjeg karnevala. Malene vile, princeze, gusari, leptiri i mnogi pročitaj..

Vijesti
196

Katastar na novoj adresi

Obavještavamo građane da se Odjel za katastar nekretnina Pag iz Vele ulice 12/ll preselio na novu adresu Ulica kralja Tomislava 43 (na katu iznad poslovnice FINE). Državna geodetska upravaPodručni pročitaj..

Vijesti
185

Izložba „Fotografije i dokumenti 112. brigade Hrvatske vojske“ u OŠ Jurja Dalmatinca Pag

U Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca Pag u ponedjeljak, 5. veljače 2018. godine otvorena je izložba „Fotografije i dokumenti 112. brigade Hrvatske vojske“ čiji su organizatori Zadarska županija i Držav pročitaj..

Vijesti
226

Karnevalska predstava “Matija” Teatra R.U.T.

Karnevalski dani u Pagu nastavljaju se još jednom karnevalskom predstavom u Domu kulture, ovog puta u izvedbi Teatra R.U.T. Riječ je o našoj gradskoj skupini karnevalskih entuzijasta koji će u petak pročitaj..

Vijesti
180

Otočni turnir briškule i trešete u konobi Bile postao tradicionalan

U petak, 02.02.2018. odigrala se finalna večer Otočnog turnira u briškuli i trešeti koji se već sedmu godinu zaredom održava u organizaciji konobe Bile, a pod pokroviteljstvom Grada Paga. Pobjedničk pročitaj..

Vijesti
319

Karneval u srcu grada

Paški zimski karneval i ove godine bit će prilika za smijeh, pjesmu, šalu, ali i valorizaciju kulturne baštine Paga sa kojom je usko povezan. U subotu (10.02.) u 17:00 u Kneževom dvoru nastupit će pročitaj..

Vijesti
270

Vijesti
216

Pripreme za turističku sezonu - zajedno za čisti grad

U prostorijama Grada Paga 30. siječnja 2018. predstavnici Udruženja obrtnika Pag i direktorica trgovačkog društva Čistoća Pag d.o.o., Mirjana Tičić sastali su se s gradonačelnikom Antom Fabijanićem pročitaj..

Obavijesti
118

Natječaj za financiranje javnih potreba u 2018

Grad Pag je 2. veljače 2018. raspisao Natječaj za financiranje javnih potreba u 2018. Rok za podnošenje prijava je 5. ožujka 2018.Cijeli tekst natječaja možete pogledati ovdje, kao i upute za prijavit... pročitaj..

Natječaji
79

Natječaj za financiranje Javnih potreba za 2018.g

3/2018 -Grad Pag je 2. veljače 2018. raspisao Natječaj za financiranje javnih potreba u 2018. Rok za podnošenje prijava je 5. ožujka 2018.Cijeli tekst natječaja možete pogledati ovdje, kao i upute za ... pročitaj..

Vijesti
175

Karnevalski ričavci

Karnevalska udruga "Markova kumpanija" obavještava sve ljubitelje karnevalskih običaja u Pagu da će ih i danas, u četvrtak, 1. veljače, posjetiti "ričavci".   Okupljanje ''ričavcov'' uz vin pročitaj..

Vijesti
173

Grad Pag i Natura Jadera za zaštitu paškog prirodnog bogatstva

Gradonačelnik Paga Ante Fabijanić i dogradonačelnik Davor Fabijanić sastali su se u petak, 26. siječnja 2018. sa predstavnicima Natura Jadere na temu zaštite posebnog rezervata šumske vegetacije Dub pročitaj..

Rezultati 1 - 14 od 14