Pregled arhiva

Siječanj 2018

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 9 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
1

Dani hrvatskog jezika

U vrijeme održavanja nacionalne kulturne manifestacije „Dani hrvatskog jezika“ Gradska knjižnica Pag raspisuje Natječaj za učenike srednjih škola Zadarske županije za pjesmu, priču ili esej nadahnute ... pročitaj..

Vijesti
9

Karnevalska zbivanja ovog vikenda

Karnevalska udruga "Markova kumpanija" obavještava sve ljubitelje karnevalskih običaja u Pagu da u četvrtak, 25. siječnja, kreću "ričavci". Okupljanje ''ričavcov'' uz vinski ''karnevaloslov'' je o... pročitaj..

Vijesti
166

Stolnoteniski vikend u Pagu

Ovog vikenda Grad Pag je bio u duhu stolnog tenisa. U organizaciji Stolnoteniskog kluba Pag,u subotu je održan završetak 3.Božićno- novogodišnji turnir na kojemu je sudjelovalo 50-tak natjecatelja iz ... pročitaj..

Vijesti
199

Posjet izaslanstva prijateljskog grada

Tokom jučerašnjeg dana Grad Pag je posjetilo izaslanstvo prijateljskog grada Križevci predvođeno gradonačelnikom Mariom Rajnom. Izaslanstvo prijateljskog grada, u prostoru gradske uprave Pag, primi... pročitaj..

Vijesti
504

Paški zimski karneval 2018

U subotu, 13. siječnja započinje tradicionalni Paški zimski karneval maškaranim tancima uz vesele Koktelse. Ovogodišnji maškarani tanci održavat će se svake subote u II Magazinu soli s početkom u 21.0... pročitaj..

Obavijesti
137

Natječaj za davanje u zakup - II Magazin

 Natječaj za davanje u zakup poslovni prostor II Magazin - pdf dokument pročitaj..

Natječaji
50

Natječaj za davanje u zakup poslovni prostor II Magazin

22/2017 - Natječaj za davanje u zakup poslovni prostor II Magazin - pdf dokument... pročitaj..

Vijesti
188

2. prvenstvo otoka Paga u stolnom tenisu

Stolnoteniski klub Pag organizira 2. prvenstvo otoka Paga u stolnom tenisu koje će se održati 14. siječnja u školskoj dvorani u Pagu s početkom u 10 sati. Prijave su moguće zaključno s 12. siječnjem pročitaj..

Vijesti
189

Osnivačka skupština Športske zajednice Grada Paga

Inicijativni odbor za osnivanje Športske zajednice Grada Paga poziva sve sportske udruge s područja grada Paga na Osnivačku skupštinu Športske zajednice Grada Paga koja će se održati 08. siječnja 20 pročitaj..

Rezultati 1 - 9 od 9