Pregled arhiva

2017

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 30 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Natječaji
0

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga - Prosika

18/2017 - Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga - Prosika-PDF dokument pročitaj..

Obavijesti
5

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora - Prosika

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga - Prosika- PDF dokument... pročitaj..

Obavijesti
31

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga - Vela ulica- PDF dokument... pročitaj..

Natječaji
9

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga

17/2017 - Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga - Vela ulica- PDF dokument pročitaj..

Vijesti
55

Paška čipka na izložbi u Sikirevcima

Članice Udruge paških čipkarica „Frane Budak“ sudjelovale su od 13. do 15. listopada na Prvoj izložbi čipke u Istočnoj Hrvatskoj koja se održala u Sikirevcima. Organizator izložbe bila je Udruga Si... pročitaj..

Obavijesti
43

Radionice LAG Mentorides

LAG Mentorides organizira radionice za zainteresirane predstavnike civilnog i gospodarskog sektora s ciljem njihovog upoznavanja s radom LAG-a i mogućnostima koje pruža.   Radionice će se odr... pročitaj..

Vijesti
73

Ostvareno više od milijun noćenja

Na području grada Paga na dan 10. listopad 2017. godine prvi put evidentirana je brojka od ostvarenih milijun noćenja. Rekordna godina u gradu Pagu donijela je čak 7 posto više noćenja i 6 posto viš pročitaj..

Vijesti
103

Izgrađen zavjetni križ u Vukovaru

Hrvatski branitelji iz grada Paga izgradili su suhozidni zavjetni križ u Vukovaru kao novi simbol žrtve i patnje toga grada. Križ je izgrađen nasuprot Vodotornja u Vatikasnkoj ulici, a blagoslovio g pročitaj..

Vijesti
145

Suhozidni križ u Vukovaru

Ovog vikenda, Pažani će otputovat u dvodnevni radni posjet Vukovaru kako bi izgradili zavjetni križ Hrvatskih branitelja te na takav način Vukovaru darovali križ koji simbolizira veliku patnju koju je... pročitaj..

Vijesti
73

Vlašići – predavanje i terenska nastava „Ljepota malih močvarnih staništa“

Udruga Volim Vlašići u suradnji sa JU Natura Jadera organizira školu u prirodi za učenike OŠ J.Dalmatinac, područne škole iz Dinjiške i Vlašića u petak, 13. listopada u 10:30h u Vlašićima na otoku Pag... pročitaj..

Vijesti
164

Održano 2 finale Hrvatskog veslačkog kupa

Ovu nedjelju, 08.10.2017. , u gradu Pagu održano je 2 finale Hrvatskog veslačkog kupa. U nastavku pogledajte galeriju {gallery}2017/finalepag{/gallery}... pročitaj..

Vijesti
318

Otvoren ured LAG-a u Pagu

U petak 06.listopada svečano je otvoren ured LAG-a u gradu Pagu, na adresi Od Špitala 1. Prostor za ured LAG-a ustupio je Grad Pag koji je također sudjelovao i u opremanju ureda. Otvorenju je uz brojn... pročitaj..

Vijesti
135

Finale Hrvatskog veslačkog kupa odgođeno za nedjelju

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta na putu i sigurnosti transporta čamaca i veslača 2. finale Hrvatskog veslačkog kupa održat će se u nedjelju, 8. listopada 2017. u Pagu s početkom u 10.00 sati. Org pročitaj..

Obavijesti
201

2. sjednica GRADSKOG VIJEĆA GRADA PAGA

Dnevni red sjednice možete pogledati ovdje - Dnevni red 2. sjednice Gradskog vijeća Grada paga... pročitaj..

Vijesti
168

Finale 2. Hrvatskog veslačkog kupa u Pagu

Temeljem Kalendara natjecanja za 2017. godinu Pag je domaćin 2. finala Hrvatskog veslačkog kupa koje će se održati 7. listopada. Pravo nastupa stječu tri prvoplasirane posade u pojedinoj kategoriji i pročitaj..

Vijesti
236

Otvaranje ureda "LAG"-a u Pagu

Grad Pag i Lokalna akcijska grupa ˝Mentorides˝ svečano će otvoriti ured LAG-a u Pagu. Otvaranje ureda održati će se u petak , 06. listopada 2017. godine u 12 sati u prostorijama ureda na adresi Od Š pročitaj..

Vijesti
270

Završeno 6. Prvenstvo Jadranskih otoka u stolnom tenisu

Ovog vikenda grad Pag je bio domaćin 6. Prvenstva Jadranskih otoka u stolnom tenisu na kojem je sudjelovalo 107 natjecatelja što je rekordan broj dosadašnjih prvenstava. Natjecatelji su stigli sa šest... pročitaj..

Vijesti
1141

Radni posjet

U toku dana 28.09.2017. gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić ugostio je ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butkovića, dipl.ing. Radnom sastanku, koji se održao u prostorijama gra pročitaj..

Vijesti
246

Posjet prijateljskom gradu Zane

Izaslanstvo Grada Paga, gradonačelnik Ante Fabijanić i zamjenik Davor Fabijanić, otputovali su na trodnevni posjet prijateljskom gradu Zane-u. Povod puta je poziv predsjednika Turističke zajednice ... pročitaj..

Obavijesti
198

Poziv na testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti - stručni savjetnik

Poziv na testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti za kandidate prijavljene na oglas za prijam u službu u Grad Pag, Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje, na radno mjesto „viši... pročitaj..

Vijesti
156

6. Prvenstvo Jadranskih otoka u stolnom tenisu

Ove subote, 30. rujna s početkom u 10:00 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Jurja Dalmatinca, grad Pag je domaćin 6. Prvenstva Jadranskih otoka u stolnom tenisu. Prvenstvo će se održati pod vis... pročitaj..

Vijesti
203

Radovi na javnoj rasvjeti

Molimo građanke i građane Grada Paga na strpljenju dok se završe radovi na popravku i zamjeni javne rasvjete koja ne radi. Zbog dužeg vremenskog perioda u kojemu ista nije bila adekvatno održavana,... pročitaj..

Vijesti
190

Obavijest o radionici

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionice za potencijalne korisnike mjere 5 “Obnavljanje poljoprivrednog proizvod... pročitaj..

Obavijesti
199

POZIV OPĆINA KOLAN DRŽAVNA GEODETSKA UPRAVA GEODETSKI ZAVOD RIJEKA d.o.o

Pozivaju sve vlasnike koji imaju zemljište na području katastarske općine Kolan (naselje Mandre i područje Sveti Duh) na javnu tribinu koji će se održati 25. rujna 2017. g. (ponedjeljak) u prostorijam... pročitaj..

Vijesti
264

Finale Hrvatskog veslačkog kupa 07.10. u Pagu

Temeljem Kalendara natjecanja za 2017. godinu Hrvatski veslački savez, Veslački savez Dalmacije, Veslački savez Zagreba, Veslački klub Pag iz Paga i Grad Pag organiziraju 2. finale Hrvatskog veslačkog... pročitaj..

Vijesti
212

Dvije zlatne medalje za Paški sir Paške sirane na Global Cheese Awards-u u Engleskoj

Paška sirana ovjenčala se još dvjema lijepim medaljama za svoj Paški sir. Nakon San Sebastiana i Super Gold medalje za njezin Paški sir, prošli četvrtak stigla su i nova priznanja; dvije zlatne medalj... pročitaj..

Vijesti
1533

Priopćenje gradonačelnika Ante Fabijanića

Zbog velike zainteresiranosti javnosti i građana gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić pojasnio je situaciju u kojoj se Grad Pag našao, a vezano za pravomoćnu presudu u slučaju Jović – Grad Pag. ... pročitaj..

Obavijesti
279

PRIJAVA ŠTETE OD NEVREMENA

Obavještavaju se fizičke i pravne osobe koje su pretrpjele štetu izazvanu nevremenom dana 11. rujna 2017. na području Grada Paga da se štete prijavljuju sukladno Uputama za prijavu štete na Obrascim pročitaj..

Obavijesti
386

Poziv na uvid u spis predmeta - Čistoća Pag d.o.o

Poziv na uvid u spis predmeta - Čistoća Pag d.o.o -PDF dokument... pročitaj..

Natječaji
157

Oglas za prijem u službu - viši stručni suradnik/ica za pripremu i vođenje projekata

16/2017 - Oglas za prijem u službu u Grad Pag, Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje, na radno mjesto "viši stručni suradnik/suradnica za pripremu i vođenje projekata" - PDF dokumen pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 167