Pregled arhiva

Travanj 2015

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 30 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
3029

Javni poziv - dodjela oznake Hrvatski otočni proizvod

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisuje Javni poziv za dodjelu oznake „Hrvatski otočni proizvod".Procedura dodjele oznake „Hrvatski otočni proizvod" utemeljena je u Zakonu... pročitaj..

Vijesti
3269

U subotu, 2. svibnja NK"Pag" – NK "Debeljak" na Julovici

U 19. kolu 2. Županijske nogometne lige NK "Pag" je domaćin NK "Debeljak"."Iako je NK "Debeljak" u dobroj formi ove polusezone, nadamo se dobrom rezultatu. Na Julovici su padali i teži protivnici, pa ... pročitaj..

Vijesti
2723

U četvrtak, 30. travnja Smotra glazbenih aktivnosti učenika srednjih škola Zadarske županije

U četvrtak, 30. travnja 2015. u Kneževom dvoru u Pagu, u sklopu Dana Zadarske županije održati će se Smotra glazbenih aktivnosti učenika srednjih škola Zadarske županije, s početkom u 17.00 sati.Organ... pročitaj..

Vijesti
3212

Smotra klapa Zadarske županije povodom Dana Vukovara

Zadarska županija i Udruga zadarskih klapa darivali su 25. i 26. travnja smotru klapa u Hrvatskom domu Vukovar i pjevanje na misi u crkvi sv. Filipa i Jakova povodom Dana Grada Vukovara.Uoči same smot... pročitaj..

Vijesti
3299

Održana manifestacija "Domaća rič"

U Pagu je u Kneževom dvoru održan jezikoslovno- pjesnički skup "Domaća rič 12" na kojem je tijekom cijelog dana kroz predavanja prezentirano jezično bogatstvo našeg jezikaOtvaranju manifestacije nazoč... pročitaj..

Vijesti
3394

Započeo radni sastanak o aktivnostima zaštite mora i ispitivanja kakvoće mora

Ministarstvo zaštite okoliša i i prirode u suradnji sa Zadarskom županijom i ove godine organiziralo je dvodnevni redoviti sastanak županijskih zavoda za javno zdravstvo, zavoda i upravnih odjela nadl... pročitaj..

Vijesti
3161

Paški karneval je najstariji ljetni karneval u Hrvatskoj

U kongresnoj dvorani hotela "Neboder" u Rijeci održana je Proljetna skupština Hrvatske udruge karnevalista (HUK)na kojoj su potvrđena i prihvaćena nastojanja Karnevalske udruge "Markova kumpanija" da ... pročitaj..

Vijesti
2927

PROJEKT OZNAČAVANJA KVALITETE (LABELLING) U OBITELJSKOM SMJEŠTAJU

Svjesni kako je obiteljski smještaj važan segment koji čini više od 60% naših smještajnih kapaciteta, kao i generalnog dojma kako je sektor prepušten sam sebi, a također i činjenice kako se povećanjem... pročitaj..

Vijesti
2608

U Pagu Radni sastanak županijskih zavoda za javno zdravstvo, zavoda i upravnih odjela nadležnih za zaštitu okoliša, poslove prostornog uređenja, graditeljstva, komunalnog gospodarstva, održivog razvoja i pomorstva Jadranskog područja

Ministarstvo zaštite okoliša i i prirode u suradnji sa Zadarskom županijom i ove godine organizira redoviti sastanak županijskih zavoda za javno zdravstvo, zavoda i upravnih odjela nadležnih za zaštit... pročitaj..

Vijesti
3396

Održana tribina "Budućnost Paškog zaljeva"

U prizemlju Kneževog dvora u organizaciji SRD "Orada" održana je javna tribina pod nazivom "Budućnost Paškog zaljeva" kojoj je prisustvovao Josip Marković iz uprave za ribarstvo pri Ministarstvu poljo... pročitaj..

Vijesti
3565

Manifestacija „Ca, ča, što se nekad kuhalo na našem otoku“

U Srednjoj školi "Bartula Kašića" održana je tradicionalna gastro manifestacija "Ca, ča, što se nekad kuhalo na mom otoku" koja se , u sklopu Županijskih dana Zadarske županije, organizira osmu godinu... pročitaj..

Vijesti
2864

Službeni glasnik 4/2015

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 4 za 2015. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije- Službeni glasnik 2015. godina ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Vijesti
3105

Dječji vrtić "Paški mališani" proslavili rođendan

Na blagdan sv. Jurja, zaštitnika našeg grada, polaznici Dječjeg vrtića "Paški mališani" proslavili su svoj rođendan. Sve nazočne pozdravila je ravnateljica Ljubica Fabijanić i zaželjela im ugodnu zaba... pročitaj..

Vijesti
2969

U nedjelju, 26. travnja NK "Zrmanja" – NK "Pag"

U nedjelju, 26. travnja odigrati će se 18. kolo 2 Županijske nogometne lige u kojem će snage odmjeriti NK "Zrmanja" i NK "Pag".Utakmica se igra u Obrovcu s poečtkom u 17.00 sati.... pročitaj..

Vijesti
3503

Otvorenje Državnog natjecanja iz francuskog, španjolskog i talijanskog jezika

Povodom održavanja Državnog natjecanja iz francuskog, španjolskog i talijanskog jezika za učenike osnovnih i srednjih škola, u prizemlju Kneževog dvora održano je svečano otvaranje pod nazivom "Jezici... pročitaj..

Vijesti
3250

U subotu, 25. travnja "Domaća rič 12" u Kneževom dvoru

Ogranak Matice hrvatske u Zadru i Ogranak Matice hrvatske u Pagu priređuju jezikoslovno- pjesnički skup "Domaća rič 12" u Pagu u subotu, 25. travnja na kojem će biti prezentirano jezično bogatstvo naš... pročitaj..

Vijesti
3079

U petak, 24. travnja - Javna tribina "Budućnost paškog zaljeva"

U petak, 24. travnja 2015. godine u Kneževom dvoru s početkom u 17.30 SRD "Orada" organizira javnu tribinu pod nazivom "Budućnost paškog zaljeva". "Paški zaljev jedinstven je na Jadranu. Nažalost, ... pročitaj..

Vijesti
3016

U petak, 24. travnja - Manifestacija „Ca, ča, što se nekad kuhalo na našem otoku“

U petak, 24. travnja u Srednjoj školi "Bartula Kašića" s početkom u 11.30 održati će se tradicionalna gastro manifestacija "Ca, ča, što se nekad kuhalo na mom otoku" u sklopu Županijskih dana Zadarske... pročitaj..

Vijesti
3457

ZELENA ČISTKA Pag 2015.

Zelena čistka 2015. je zbog lošeg vremena tek djelomično održana i to u Vlašićima, Miškovićima i Dinjiški. Ovo je četvrta po redu akcija u kojoj aktivno sudjeluju članovi Udruge "Cvit soli" i samo je ... pročitaj..

Vijesti
3164

1.sjednica Gradskog vijeća grada Paga

Na temelju članka 34. st. 4. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („NN" broj 33/01, 60/01-vjerodostojno tumačenje,129/05,109/07,125/08 36/09 ,150/11, 144/12 i 19/13)  s a z i v ... pročitaj..

Vijesti
3236

Radovi na zgradi DVD-a "Pag"

Slijedećeg tjedna započeti će radovi na energetskoj obnovi fasade zgrade Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pag.Ukupna vrijednost planiranih radova je 220.000, 00 kuna od čega će Ministarstvo graditeljs... pročitaj..

Vijesti
3246

OŠ "Jurja Dalmatinca" domaćin Državnog natjecanja iz francuskog, španjolskog i talijanskog jezika

OŠ "Jurja Dalmatinca" biti će domaćin Državnog natjecanja iz francuskog, španjolskog i talijanskog jezika za učenike osnovnih i srednjih škola koje će se održati u Pagu od 19.do 21. travnja 2015.Prema... pročitaj..

Vijesti
3469

Energetski certifikat za privatne iznajmljivače

Svi privatni iznajmljivači čiji su stanovi i sobe površine veće od 50 metara kvadratnih od 1. siječnja 2016. moraju posjedovati energetski certifikat.Ova obveza je ista i ne razlikuje obrte, fizičke o... pročitaj..

Vijesti
3184

Održan tečaj za označavanje ovaca

U Pagu se u organizaciji sve tri otočne udruge uzgajivača paške ovce održao tečaj nakon kojeg polaznici dobivaju potvrdu o osposobljenosti za označavanje ovaca na vlastitom gospodarstvu.Pristupanje to... pročitaj..

Vijesti
2293

Održan tečaj za označavanje ovaca

U Pagu se u organizaciji sve tri otočne udruge uzgajivača paške ovce održao tečaj nakon kojeg polaznici dobivaju potvrdu o osposobljenosti za označavanje ovaca na vlastitom gospodarstvu.Pristupanje to... pročitaj..

Vijesti
2988

"Paški mališani" vježbom do zdravlja

Vježbanjem u svom dvorištu djeca Dječjeg vrtića "Paški mališani" otvorila su manifestaciju "Travanj mjesec zdravlja na otoku Pagu". U vježbanju i razgibavanju sudjelovale su sve grupe: mlađa, sredn... pročitaj..

Natječaji
2153

2-2015

2/2015 - Javni natječaj za povjeravanje komunalnih poslova održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Paga - PDF dokument - objava 13.4.2015. pročitaj..

Vijesti
2821

Službeni glasnik 3/2015

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 3 za 2015. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije- Službeni glasnik 2015. godina ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Vijesti
3497

ZELENA ČISTKA 2015. u subotu, 18. travnja

U sklopu ekološke kampanje "Zelena čistka",, u subotu, 18. travnja 2015. godine održat će se jednodnevna dobrovoljna akcija čišćenja u Pagu od 9.00 do 14.00 sati. Ovogodišnju akciju organiziraju i ... pročitaj..

Vijesti
3149

NK "Arbanasi" – NK "Pag" 1 : 1

U posljednjem kolu nogometnog natjecanja, NK "Pag" zasluženo je donio bod s gostovanja kod ekipe NK"Arbanasa". Naši nogometaši poveli su u prvom poluvremenu zgoditkom Radana iz jedanaesterca. Domać... pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 41