Pregled arhiva

Svibanj 2013

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 27 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
4262

Novi kolektor i prepumpna stanica

Tijekom protekloga tjedna, privode se kraju radovi na izgradnji i postavljanju novog kolektora s prepumpnom stanicom. Novi kolektor nalazi se na dionici prometnice i šetnice kroz Lokunju (stara kuglan... pročitaj..

Vijesti
4398

Koja sve Izvješća moraju dostaviti političke stranke, nositelji liste grupe birača, odnosno kandidati i u kojem roku

Koja sve Izvješća moraju dostaviti političke stranke, nositelji liste grupe birača, odnosno kandidati i u kojem roku (članak 34. Zakona o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe)? Poli... pročitaj..

Vijesti
4842

Županijsko izborno povjerenstvo

-> Naputak za nadzor financiranja izborne promidžbe -> Pripopćenje sudionicima drugog kruga glasovanja na lokalnim izborima 2013. u svezi financiranja izborne kampanje -> Naputak za Drugi k pročitaj..

Vijesti
4459

Upozorenje i poziv svim kandidatima

Upozorenje i poziv svim kandidatima pri dostavi niže navedenih izvješća još je potrebno potvrditi gdje će ista biti objavljena (web.stranica ili lokalni tisak - u ovom slučaju ste dužni dostaviti potv... pročitaj..

Vijesti
4691

Odluke o održavanju drugog kruga izbora

Na temelju članaka 95. i 102. st. 2. Zakona olokalnim izborima ("Narodne novine", broj 144/12), Gradsko izborno povjerenstvo Grada Paga donijelo je i objavljuje odluku o održavanju drugog kruga glasov... pročitaj..

Vijesti
7621

Rezultati Lokalnih izbora - Grad Pag

Na temelju članka 86. Zakona o lokalnim izborima ("Narodne novine", broj 144/12), nakon provedenih lokalnih izbora 19. svibnja 2013., Gradsko izborno povjerenstvo Grada Paga utvrdilo je i objavljuje r... pročitaj..

Vijesti
4846

Izgradnja obilazne vodovodne trase Mirožić – Bašac (Kotica)

Tijekom jeseni 2013. godine u gradu Pagu započinje se projekt izgradnje obilazne vodovodne trase od rezervoara Mirožić (Pag) na područje Bašace ( Kotica). Vrijednost ovog projekta je 11 miliona kuna o... pročitaj..

Vijesti
4762

Grad Pag, krajem 2013. godine spaja se na vodoopskrbni sustav Zrmanja

Tijekom današnjeg prijepodneva Grad Pag ušao je u program investicija za 2013 / 2014 godinu. Kao kapitalnu investiciju za područje grada Paga sa svim pripadajućim naseljima valja istaknuti projekt spa... pročitaj..

Vijesti
4788

Odluka Županijskog izbornog povjerenstva Zadar o prigovoru PS - SDP - DC Pag

Odluka Županijskog izbornog povjerenstva Zadar o prigovoru PS - SDP - DC Pag Pogledaj odluku... pročitaj..

Vijesti
4407

Službeni glasnik broj 6/2013

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 6 za 2013. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije- Službeni glasnik 2013. godina ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Natječaji
4037

13/2013

13/2013 - NATJEČAJ za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga- objava 16. svibnja 2013 pročitaj..

Vijesti
4937

Naputak biračima o načinu glasovanja

Pogledajte "Naputak biračima o načinu glasovanja"... pročitaj..

Vijesti
4463

RJEŠENJE o određivanju biračkih odbora

RJEŠENJE O IMENOVANJU BIRAČKOG ODBORA PAG - PROSTORIJEKNEŽEVOG DVORA, TRG KRALJA PETRA KREŠIMIRA IV RJEŠENJE O IMENOVANJU BIRAČKOG ODBORA ŠIMUNI - TD ŠIMUNI, ŠIMUNI... pročitaj..

Vijesti
5270

Drugi dan festivala čipke u Pagu

U sklopu drugog dana 4. Međunarodnog festivala čipke, Pag 2013. god. utorak, 14. 5. 2013. god. s početkom u 20:30 nastupila je Gradska glazba Pag s nizom prigodnih glazbenih izvedbi. Valja napomenuti ... pročitaj..

Vijesti
5304

Potpisan partnerski ugovor s gradom Mukačevom

Tijekom današnjeg prijepodneva potpisan je "Partnerski ugovor" između Gradskog vijeća Mukačeva (Ukrajna) i Grada Paga. Partnerski ugovor potpisali su; gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i zamjeni... pročitaj..

Vijesti
5481

Otvoren 4. Međunarodni festival čipke, Pag 2013

Danas u prijepodnevnim satima, u prostoru Kneževa dvora u gradu Pagu otvoren je 4. Međunarodni festival čipke. Ovogodišnji festival otvorio je gradonačelnik grada Paga Ante Fabijanić. Uzvanicima su se... pročitaj..

Vijesti
5483

Gastro dani "Kužina otoka Paga"

U subotu, 11. svibnja 2013. godine na Baranimirovoj obali u gradu Pagu održani su prvi "Gastro dani – Kužina otoka Paga". U predstavljanju tradicionalnih jela s područja otoka Paga sudjelovali su rest... pročitaj..

Natječaji
4176

12/2013

12/2013 - NATJEČAJ za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava- objava 10. svibnja 2013 pročitaj..

Vijesti
4412

Obrasci za financiranje izborne promidžbe

FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ O FINANCIRANJU IZBORNE PROMIDŽBE (FIN-IZVJ) IZVJEŠĆE PRIMLJENIM DONACIJAMA ZA FINANCIRANJE IZBORNE PROMIDŽBE IZVJEŠĆE O IZNOSU CIJENE I IZNOSU OSTVARENOG POPUSTA U CIJENI ZA ME... pročitaj..

Vijesti
4649

Najčešća pitanja vezana uz izbore

1. Kako se mogu prikupljati donacije u uslugama i proizvodima za financiranje izborne promidžbe? Za donacije koje se daju u obliku proizvoda ili usluga, fizičke osobe-koje obavljaju gospodarsku djela pročitaj..

Vijesti
8072

Čipka materina

Tijekom proteklog tjedna u organizaciji udruge mladih Bataja iz Paga pokrenut je projekt izrade mozaika na objektu "stara Kuglana" u Pagu. Mozaik pod nazivom "Čipka materina" sastoji od velikog broja ... pročitaj..

Vijesti
4813

Projekcija filma Stella maris Dalmacije III. dio

Projekcija filma Stella maris Dalmacije III. dio (štovanje Bogorodice u Zadarskoj županiji ) Predstavljanje znanstveno-obrazovnog filmskog projekta «Digitalno snimanje hrvatske mariološke baštine» kro... pročitaj..

Vijesti
4775

Susret puhačkih orkestara srednje i sjeverne Dalmacije

U sklopu Županijskih dana 2013. godine u gradu Pagu održan je "Susret puhačkih orkestara srednje i sjeverne Dalmacije". Na susretu su sudjelovali orkestri iz Zadra, Biograda, Benkovca, Skradina, Pirov... pročitaj..

Vijesti
5953

Uspješan seminar Krav Mage u Pagu

Tijekom proteklog vikenda u gradu Pagu održan je prvi Krav Maga seminar samoobrane. Seminaru su mogli besplatno pristupiti sve osobe starije od 16. godina bez obzira na spol. Zbog lijepog i toplog vre... pročitaj..

Vijesti
5380

Izbori 2013

POPIS KANDIDATA ZA IZBOR GRADONAČELNIKA GRADA PAGA POPIS KANDIDACIJSKIH LISTA ZA IZBOR ČLANICA/ČLANOVA GRADSKOG VIJEĆA GRADA PAGA... pročitaj..

Vijesti
4490

RJEŠENJE o određivanju biračkih mjesta

POGLEDAJTE DOKUMENT "RJEŠENJE o određivanju biračkih mjesta"... pročitaj..

Vijesti
5558

Pag domaćin Krav Maga seminara samoobrane

U petak, 3. i subotu, 4. svibnja 2013. godine, grad Pag biti će domaćin Krav Maga seminara samoobrane u realnim situacijama. Seminar je u potpunosti besplatan za sve polaznike, koji žele naučiti nešto... pročitaj..

Rezultati 1 - 27 od 27