Pregled arhiva

Listopad 2011

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 19 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
2779

Polaganje vijenaca

U  prijepodnevnim satima, u ponedjeljak 31.listopada 2011.godine, izaslanstvo Grada Paga predvođeno gradonačelnikom Antom Fabijanićem položilo je vijence i zapalilo svijeće na Gradskom groblju Pag. ... pročitaj..

Vijesti
2759

Dom kulture

Tokom ovog tjedna započeli su radovi na zgradi Doma kulture u Gradu Pagu. Izvode se radovi popravljanja i mijenjanja dotrajalog krovišta te se uređuje unutrašnjost zgrade i popravljaju sjedišta un... pročitaj..

Vijesti
2903

Početkom tjedna

U ponedjeljak, 24.listopada 2011.godine, izaslanstvo ogranka Hrvatske stranke prava Pag ugostilo je nositelja svoje izborne liste za parlamentarne izbore u IX. izbornoj jedinici. Tema razgovora bi... pročitaj..

Vijesti
2546

Iz Grada Paga

Tijekom današnjeg prijepodneva održana je zatvorena sjednica Gradskog vijeća Grada Paga. Tema sjednice bila je kaznena prijava pokrenuta protiv dogradonačelnika Tine  Herende. U svojem kratkom izl... pročitaj..

Vijesti
2959

Odlazak u Sisak

Tokom proteklog vikenda izaslanstvo Grada Paga otputovalo je u mjesto Drenčine  nedaleko Siska. Razlog puta je bio posjet mjesta pogiblje, paškog policajca i branitelja Domovinskog rata , Evelina ... pročitaj..

Vijesti
3164

Nastavak radova

Tijekom ovog tjedna nastavljeni su radovi na novoizgrađenom mostu Katine. Novoizgrađeni most (po uzoru na prijašnji), namijenjen je isključivo za pješake,visine 12 metara, dužine  30 metara, s dva... pročitaj..

Vijesti
3253

Stari grad Pag

Ovih dana nastavljeni su radovi čišćenja i uređenja lokaliteta Stari grad Pag. Do početka turističke sezone 2012.godine u planu je završetak čišćenja, uređenja i obilježavanja donjeg dijela nekada... pročitaj..

Vijesti
2960

Novorođeni u 2011.godini

Prema evidenciji gradske uprave Grada Paga vođenoj na temelju predanih zahtjeva za isplatu jednokratne naknade obiteljima za novorođeno dijete, koju je 05.svibnja 2003.godine donijelo Gradsko vijeće G... pročitaj..

Vijesti
2664

Predstavljanje Statuta Paške općine

Statut Paške općine iz 1433.godine, 03. studenog 2011.godine, bit će predstavljen na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Predstavljanje Statuta održati će se u sklopu međunarodnog znanstvenog skupa povod... pročitaj..

Vijesti
2976

„Solar“

Prema inicijativi Grada Paga već duže vrijeme se radi na ideji izrade spomenika paškom težaku-solaru. Ovih dana, nakon obavljenog razgovora s akademskim kiparom Tomislavom Kršnjavi, na adresu Grad... pročitaj..

Vijesti
3105

Novo objavljeni natječaji

Na službenim stranicama Grada Paga objavljeni su :   - Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga ( II. Magazin ) i - Natječaji za davanje u zakup poslovnog prostor... pročitaj..

Natječaji
3866

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga ( Vela ulica)

32. Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga ( Vela ulica )   REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG Upravni odjel za komunalni sustav i prost... pročitaj..

Natječaji
3466

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga (II Magazin)

31.Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga ( II Magazin )   REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG Upravni odjel za komunalni sustav i pro... pročitaj..

Vijesti
3344

Održana promocija

Ovu nedjelju, 09.listopada 2011.godine, Grad Pag posjetio je predsjednik Republike Hrvatske prof.dr. Ivo Josipović. Povod dolaska bila je svečana promocija Statuta Paške općine iz 1433.godine u pročitaj..

Vijesti
3433

U posjetu Pagu

Tokom jučerašnjeg dana otok i Grad Pag posjetio je Ralf Schumacher, drugi najuspješniji nijemac u povijesti natjecanja Formule 1 te mlađi brat sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Michaela Schu... pročitaj..

Vijesti
3987

Legalizacija nezakonito izgrađenih zgrada

Sabor Republike Hrvatske donio je Zakon o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama ( NN  90/11 ), a Vlada Republike Hrvatske je donijela Uredbu o naknadi za zadržavanje nezakonito izgrađenih zgrada... pročitaj..

Vijesti
2893

Statistika iz TZG Paga

Prema statističkim podacima objavljenim na službenim stranicama Turističke zajednice Grada Paga tijekom mjeseca rujna 2011.godine zabilježeno je ukupno 9 242 dolaska te 72 164 noćenja. Pritom je z... pročitaj..

Vijesti
2968

Statut Paške općine

U nedjelju, 09.listopada 2011.godine s početkom u 12:00 sati, u prostoru Kneževog dvora započeti će svečana promocija Statuta Paške općine. Promocija će se održati pod visokim pokroviteljstvom pre... pročitaj..

Vijesti
2946

Obilježeni „Dani kruha“

Jutro, u petak 30.rujna, u Gradu Pagu uljepšali su polaznici Osnovne škole „Jurja Dalmatinaca“. Učenici, od 1. do 8. razreda, prodavali su kolače koje su za tu prigodu spremili njihovi roditelji. ... pročitaj..

Rezultati 1 - 19 od 19