Pregled arhiva

Kolovoz 2011

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 30 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
4591

Statistika iz TZG Paga

Prema statističkim podacima iz Turističke zajednice Grada Paga za vremenski period od siječanja do  srpnja 2011. godine bilježi se porast od 9 % u ukupnom broju dolazaka turista te porast od 7 % u bro... pročitaj..

Vijesti
3268

Javni poziv

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Javni poziv za izbor Savjeta mladih Grada Paga. Javni poziv se može pogledati u dijelu Gradska uprava- Natječaji i javni pozivi ili izravno klikom OVDJE... pročitaj..

Natječaji
4563

J A V N I P O Z I V za izbor Savjet mladih Grada Paga

29. J A V N I P O Z I V - za izbor Savjeta mladih Grada Paga Na temelju članka 5. Odluke o osnivanju Savjeta mladih Grada Paga („Službeni glasnik Grada Paga“ broj 2/08), Gradsko vijeće Grada P... pročitaj..

Vijesti
3905

Završen turnir u stolnom tenisu

Ovogodišnji 2. Međunarodni turnir u stolnom tenisu, koji se održavao u Gradu Pagu tokom prošlog vikenda, je završio. Za prva mjesta ove godine se natjecalo 230 natjecatelja iz Republike Hrvatske t... pročitaj..

Vijesti
3736

Poziv

Predsjednik Udruge HVDR-e Grada Paga Davorin Fabijanić poziva sve članove UHVDR-e i članove nogometnih veterana da se odazovu radnoj akciji zakazanoj za srijedu, 31.kolovoza 2011.godine, s početkom u ... pročitaj..

Vijesti
3947

Završena regata

Regata Tramontana kup 2011 u klasi Optimist, Laser 4.7 i Laser Radia je završena. Regata se održavala u akvatoriju Paškog zaljeva tokom subote i nedjelje proteklog vikenda. Nagrade su se dijelile ... pročitaj..

Vijesti
3676

„Ćutin otok svoj“

U petak, 26. kolovoza s početkom u 20:00 sati, u prostoru Crkve sv. Jurja u Gradu Pagu otvorena je 2.izložba fotografija Foto kluba „Pag“ pod nazivom „Ćutin otok svoj“. Izložbu, 14 fotoamatera Gra... pročitaj..

Vijesti
3608

Tramontana kup 2011

Tokom nadolazećeg vikenda, od 27. do 28.kolovoza 2011.godine, u akvatoriju Paškog zaljeva održati će se regata Tramontana kup 2011 ; Optimist, Laser 4.7 i Laser Radial. Pravo nastupa na regati ima... pročitaj..

Vijesti
3523

2. Međunarodni turnir u stolnom tenisu

U petak, 26.kolovoza,u organizaciji Hrvatskog stolno tenisačkog saveza počinje 2. Međunarodni turnir u stolnom tenisu u Gradu Pagu.   Na ovogodišnjem turniru sudjeluje cijela ženska reprezentacij... pročitaj..

Natječaji
3446

28.Obavijest

28. Obavijest o početku postupka javne nabave Grad Pag je na temelju članka 96. Zakona o javnoj nabavi (NN 11/07 i 125/08)  u Elektroničkom oglasniku javne nabave “Narodnih novina” od 116.08.2011... pročitaj..

Vijesti
4216

Uspješna Seoska olimpijada

Ovogodišnja Seoska olimpijada, održana u naselju Vlašići u subotu 20.kolovoza, protekla je u odličnom raspoloženju. Brojne natjecatelje bodrili su još brojniji posjetitelji ove zanimljive i jedins... pročitaj..

Vijesti
4052

Seoska olimpijada 2011

U subotu, 20.kolovoza 2011.godine, na sportskom terenu u naselju Vlašići održava se druga Seoska olimpijada, manifestacija koja je prva spojila kulturnu i etnološku baštinu sa tradicijom sportskih nad... pročitaj..

Vijesti
4058

Grad Pag na HRT1

Od 15.kolovoza do 01.rujna 2011. godine, svakog dana u 11:55 sati na HRT 1 možete pogledati kratki promotivni video o Gradu Pagu. U razgovoru s voditeljicom o turizmu, nadaleko poznatom paškom sir... pročitaj..

Vijesti
4999

Velika Gospa

Zadarski nadbiskup mons. Želimir Puljić predvodio je procesiju, velikog broja vjernika i hodočasnika, kojom je kip Blažene Djevice Marije prenesen u Zbornu crkvu Marijinog Uznesenja. Kip Blažene D... pročitaj..

Vijesti
3789

Proširenje ceste do Sv. Vida

Proteklog vikenda mještani naselja Šimuni proširili su put između vodospreme Šimuni i vrha Sv. Vid. Naime, zbog izuzetno sušnog vremena presušilo je većina brdskih pojilišta te su mještani Šimuna ... pročitaj..

Vijesti
4091

Blagdan Velike Gospe

Povodom blagdana Velike Gospe, u nedjelju 14.kolovoza s početkom u 20:00 sati , u Crkvi sv. Marije u Starome gradu održati će se Misa bdijenja.   Bdijenje u svetištu Stari grad održati će se od 2... pročitaj..

Vijesti
3342

Priopćenje gradonačelnika Grada Paga

"Potaknut brojnim natpisima u medijima kao i upitima građana, a u svezi kaznenog postupka koji se vodi protiv zamjenika gradonačelnika gosp. Tina Herende daje se sljedeće priopćenje: Prema pravnom nač pročitaj..

Vijesti
3426

Pripreme Starog grada

Tokom današnjeg dana završeni su radovi košenja, čišćenja i uređivanja zelenih površina uz cestu Put Staroga grada kao i okoliša samog Staroga grada. Radove čišćenja izveli su, povodom nadolazećeg... pročitaj..

Vijesti
3233

Statistika iz TZG Paga

Prema statistističkim podacima Turističke zajednice grada Paga u srpnju 2011.godine se bilježi porast od 2,5 % u broju noćenju usporedno s istim mjesecom u 2010. godine. Naime, TZG Paga u srpnju 2... pročitaj..

Vijesti
3583

Iz Grada Paga

Ovim putem vas obavještavamo da je prije nekoliko dana preminuo dobrotvor, veliki prijatelj i počasni građanin Grada Paga gospodin Mario Balasso.   Gospodinu Mariu Balasso je Općinsko vijeće O... pročitaj..

Vijesti
4277

Jadranske igre

Prva poluzavršnica ovogodišnjih Jadranskih igara održana je u nedjelju 07.kolovoza na Staroj rivi u Gradu Pagu. Kako se ove godine 4 poluzavršnice i završnica prenose uživo u pet 90 minutnim emisi... pročitaj..

Vijesti
3787

Turnir u boćanju

U poslijepodnevnim satima, u nedjelju 07.kolovoza, u naselju Dinjiška organiziran je Turnir u boćanju. Na turniru, kojeg je organizirao B.K. „Bartul Kašić“ iz Dinjiške, svoje boćarsko umijeće poka... pročitaj..

Vijesti
3660

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Trodnevno obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti završilo je u večernjim satima, u petak 05.kolovoza, na prepunoj Gradskoj rivi. U organizaciji i pripremi članova Udruge HVDR-e Grada ... pročitaj..

Vijesti
3564

Polaganje vijenaca

U petak, 05. kolovoza, na sam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u jutarnjim satima položeni su vijenci i zapaljene svijeće na Gradskom groblju Pag i mjesnom groblju Povljana. Vijence su na, vje... pročitaj..

Vijesti
3759

Poluzavršnica u Gradu Pagu

Prva poluzavršnica ovogodišnjih Jadranskih igara biti će na Staroj rivi u Gradu Pagu u nedjelju 07.kolovoza 2011.godine. Kako će se poluzavršnica u nedjelju prenositi uživo na HRT-u za subotu , 06... pročitaj..

Vijesti
3946

Gospić

U sklopu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti članovi udruge HVDR-e Grada Paga i gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, u jutarnjim satima otputovali su u Gospić. Uz njih, u Gospi... pročitaj..

Vijesti
3772

MasterCard Brod knjižara – Brod kulture

MasterCard Brod knjižara – Brod kulture, u jutarnjim satima  01.kolovoza, pristao je uz Gradsku rivu. I ove godine, na svojoj turneji Jadranom, poznata hrvatska kulturno-turistička manifestacija o... pročitaj..

Vijesti
3347

PagArtFestival 2011

Jučerašnjim večernjim koncertom gitariste Krešimira Bedeka, u Crkvi sv. Frane, otvoren je ovogodišnji PagArtFestival. Posjetitelji koncerta i ljubitelji klasične glazbe mogli su uživati u skladb... pročitaj..

Vijesti
3760

Posjet iz Grada Raba

Ovog vikenda Grad Pag su posjetili članovi udruga proizašlih iz domovinskog rata Grada Raba, umirovljeni admiral Davor Domazet Lošo i načelnik policijske postaje Grada Raba Franko Fabo. Prilikom ... pročitaj..

Vijesti
4276

52. Paški ljetni karneval

Završio je i ovogodišnji 52. Paški ljetni karneval. Karnevalsko ludilo započelo se zagrijavati u četvrtak, 28.srpnja, karnevalskim koncertom dječjeg zbora „Vijolice“ na Trgu Petra Krešimira IV. Dr... pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 30