Pregled arhiva

Svibanj 2011

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 30 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
2567

Završeno asfaltiranje prometnice

Tijekom jučerašnjeg prijepodneva izvedeni su završni radovi asfaltiranja u predjelu Vodice u Gradu Pagu, na spoju ulice J.J. Strossmayera i ulice Miroslava Krleže. Zbog radne mehanizacije promet je... pročitaj..

Vijesti
2647

Sakrament Svete potvrde

U nedjelju, 29. svibnja 2011.godine, 55 mladih paškinja i pažana primilo je sakrament Svete potvrde na svečanom misnom slavlju u Zbornoj crkvi Marijina Uznesenja u Gradu Pagu.   Misno slavlje pr... pročitaj..

Vijesti
2460

Završeni radovi

Radovi na asfaltiranju šetnice u naselju Šimuni su završeni.   Radovi na uređenju tog dijela Šimuna započeli su prošle godine postavljanjem javne rasvjete a ove godine se završilo s asfaltiranjem... pročitaj..

Vijesti
2624

16. sjednica Gradskog vijeća Grada Paga

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Paga Branimir Paro Vidolin sazvao je za dan 03. lipnja 2011.godine (petak) 16. sjednicu Gradskog vijeća Grada Paga. Sjednica će se održati u prostoru Vijećnice Gr... pročitaj..

Vijesti
2443

Prva sjednica Savjetodavnog stručnog povjerenstva

Tokom jučerašnjeg dana u prostoru Gradske vijećnice Grada Paga održana je prva sjednica Savjetodavnog stručnog povjerenstva za ocjenu utjecaja na okoliš plovnog kanala Pag - Košljun. Sjednicu Savje... pročitaj..

Vijesti
2601

Radovi u naselju Šimuni

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić tokom jutra posjetio je radovi na asfaltiranju šetnice u dužini od 500 metara u naselju Šimuni. Tijekom prošle godine na tom dijelu postavljena je javna ... pročitaj..

Vijesti
2780

2. Jadranske igre

Projekt Jadranskih igara 2011., uz brojne druge gradove u Republici Hrvatskoj, 25.srpnja dolazi u Grad Pag. U turneji 2010 Jadranske igre su obišle 24 destinacije diljem Jadranske obale gdje je su... pročitaj..

Vijesti
2731

Festival hrvatskih kazališnih amatera

Kulturno umjetničko društvo „Družina“ iz Grada Paga gostovalo je prošli vikend na 51. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera održanom u Starome Gradu na otoku Hvaru. Ovogodišnji festival započeo j... pročitaj..

Vijesti
2728

Izjava gradonačelnika

Zbog objektivnog i istinitog informiranja javnosti dužni smo obavijestiti da smo rebalans proračuna Grada Paga radili samo iz jednog razloga a to se odnosi na dobivanje milion kuna od Ministarstva zaš... pročitaj..

Vijesti
2790

Provedba peticije

Kao gradonačelniku ovog Grada dužnost mi je obavijestiti građane o provedbi neutemeljene peticije koja se zalaže za zaustavljane projekta „Plovnog kanala Pag – Košljun“. Potpisi za peticiju prikup... pročitaj..

Vijesti
3007

Radovi na predjelu naselja Vodica

Tokom današnjem prijepodneva u predjelu naselja Vodice u Gradu Pagu, točnije na spoju ulice J.J. Strossmayera i ulice Miroslava Krleže izvedeni su završni radovi asfaltiranja prometnice, zbog čega je... pročitaj..

Vijesti
2225

Javni poziv za izbor Savjeta mladih Grada Paga

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Javni poziv za izbor Savjeta mladih Grada Paga. Javni poziv se može pročitat u dijelu Gradska uprava- Natječaji i javni pozivi ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Natječaji
2636

Javni poziv za izbor Savjeta mladih Grada Paga

22. Javni poziv za izbor Savjeta mladih Grada Paga Na temelju članka 5. Odluke o osnivanju Savjeta mladih Grada Paga („Službeni glasnik Grada Paga“ broj 2/08), Gradsko vijeće Grada Paga, pročitaj..

Vijesti
2467

Obavijest vezana za Natječaj za radno mjesto pročelnika Ureda Grada

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je poziv za testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete za prijem u službu u Gradu Pagu u Uredu Grada na radno mjesto pročelnika i obavjesti veza... pročitaj..

Natječaji
2446

Provjera znanja i sposobnosti

21.Provjera znanja i sposobnosti REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG Klasa: 112-01/11-01/10 Ur.br.: 2198/24-30-11-5 Pag, 17. svibnja 2011.g. Provj... pročitaj..

Natječaji
2485

Poziva za testiranje kandidata za prijem u Uredu Grada na radno mjesto pročelnika

20. Poziv za testiranje kandidata za prijem u Uredu Grada na radno mjesto pročelnika   REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG Klasa: 112-01/11-01/10 Ur.br.: 2198/24-30-11-6 pročitaj..

Vijesti
2666

Vodocrpilište Velo Blato

Na vodocrpilištu Velo Blato izvode se testna bušenja za nalaženje novih količina vode.   U planu su 6 bušenja od kojih je jedno već gotovo. Nakon završetka faze bušenja postavit će se vodene crp... pročitaj..

Vijesti
2484

14. Sjednica Gradskog vijeća Grada Paga

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Paga Branimir Paro Vidolin sazvao je za četvrtak 19. svibnja 2011.godine 14. sjednicu Gradskog vijeća Grada Paga koja će se održati u Vijećnici Grada Paga s početkom... pročitaj..

Vijesti
2816

Svečano otvorenje prvenstva

U nedjelju, 15.svibnja 2011.godine, s početkom u 17:00 sati svečano je otvoreno 5. Europsko prvenstvo u sportskom ribolovu rukom iz usidrene brodice, ove godine u organizaciji Športsko ribolovnog druš... pročitaj..

Vijesti
2633

Šimuni Challenge 2011

U petak,13.05.2011.godine, započeo je Šimuni Challenge 2011; jet ski natjecanje Hrvatska održano u kampu Šimuni na otoku Pagu.   Prvi dan natjecanja održali su se treninzi od po 20 minuta do zatv... pročitaj..

Vijesti
2833

Radovi u Gradu Pagu

Krajem prošlog tjedna, radovi na sanaciji i betonaži makadamskog puta od državne ceste D106 do novoizgrađenog lovačkog doma na području vjetroparka Ravne 1, ušli su u drugu pretposljednju fazu. Ra... pročitaj..

Vijesti
2578

Program 5. Europskog prvenstva u sportskom ribolovu rukom iz usidrene brodice

Subota, 14. svibnja 2011.godine prvi je dan petodnevnog održavanja 5. Europskog prvenstva u sportskom ribolovu rukom iz usidrene brodice čija je ovogodišnja organizacija povjerena ŠRD „Orada“ iz Grada... pročitaj..

Vijesti
2283

Obavijest

Zbog završne faze uređenja Kneževog dvora za potrebe održavanje 2. Međunarodnog festivala čipke galerijski prostor u prizemlju Kneževog dvora neće se moći koristiti do daljnjega.   Hvala na razu... pročitaj..

Vijesti
2783

Snimanje video spota

Tokom jučerašnjeg dana u Gradu Pagu sniman je dio video spot u povodu posjeta pape Benedikta XVI Hrvatskoj (04. i 05. lipnja 2011.godine). Kadrovi su snimani na atraktivnim lokacijama uz soline (m... pročitaj..

Vijesti
2753

Završni radovi za sezonu

Ovih dana ubrzano se izvode završni radovi na uređenju Lokunje i pripremi za nadolazeću turističku sezonu 2011.godine. Članovi Torcide Pag pobojali su u bijelu boju samostojeći objekt uz Lokunju,a... pročitaj..

Vijesti
2758

Priopćenje za javnost

S obzirom da me u posljednjih nekoliko dana građani Grada Paga nazivaju i traže informacije o projektu izgradnje kanala Pag – Košljun, dužnost mi je informirati građane o navedenom projektu te spriječ... pročitaj..

Vijesti
2563

Odluke o poništenju Natječaja

Na službenim stranicama Grada Paga objavljene su dvije odluke o poništenju Natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga.   ODLUKE O PONIŠTENU NATJEČAJA  za dava... pročitaj..

Natječaji
2551

Odluka o PONIŠTENJU NATJEČAJA za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga (tzv. V. Magazin)

19. Odluka o PONIŠTENJU NATJEČAJA za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga (tzv. V. Magazin)   REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG Gradonačelnik pročitaj..

Natječaji
2804

Odluka o PONIŠTENJU NATJEČAJA za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga (tzv. VANGA)

18. Odluka o PONIŠTENJU NATJEČAJA za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga (tzv. VANGA) REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG Gradonačelnik Klas pročitaj..

Vijesti
2934

Nastavak proljetnih radova

Nakon proljetnih radova pripreme grada za nadolazeće Uskršnje blagdane kojim su uređene gradske zelene površine, posađeno cvijeće i ukrasno bilje prošlog vikenda nastavilo se s uređivanjem i pripremam... pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 34