Ovog vikenda u Gradu Pagu sve je bilo u duhu karnevala.

U petak 18. veljače, u Domu kulture Pag s početkom u 20:00 sati, održala se prva ovogodišnja karnevalska predstava „petkom“ pod nazivom „Ki ga je plesnu?!“ .

Nakon petka karnevalsko veselje se nastavilo u subotu na karnevalskim plesovima pod maskama (tancima ) u prostoru II. Magazina na kojima je ,sve maskirane i nemaskirane zabavljala, grupa Maestral iz Grada Paga. Uređenje II. Magazina, za tradicionalan Paški zimski karneval 2011., organizirao je Grad Pag, uz suradnju i pomoć tvrtke Pag II. d.o.o , Elektro djelatnosti „ELIN“ iz Povljane te mladeži Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pag, Centra za kulturu i informacije Pag i Mjesnog odbora Pag.

Kraj vikenda uljepšao je Dječji karneval koji se održao u Križevačkom odmaralištu s početkom u 17:00 sati. Ulaz je bio besplatan, a za veliki broj djece koji se okupio, uz bogat zabavni program, dobru glazbu i brojne dječje igre, pripremljene su besplatne grickalice i sokovi. Dječji karneval organizirao je Centar za kulturu i informiranje Pag uz pokroviteljstvo Grada Paga.


0
0
0
s2smodern