Pregled arhiva

Veljača 2012

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 23 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
4878

Službeni posjet potpredsjedniku Vlade RH

U utorak, 28. veljače 2012. godine održan je sastanak između gradonačelnika grada Paga Ante Fabijanića i potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra gospodarstva Radimira Čačića. Tema sast... pročitaj..

Vijesti
4908

Službeni glasnik broj 1/2012

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 1 za 2012. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije- Službeni glasnik 2012. godina ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Vijesti
7709

Požar na području Velog blata na Pagu

U četvrtak 24. veljače 2012. godine oko 12.30 minuta na području Ornitološkog rezervata Malo blato izbio je požar većih razmjera. Zbog močvarnog terena koji nije pristupačan za vatrogasce kao ni za... pročitaj..

Vijesti
4908

Nabava vozila za potrebe Grada Paga

Grad Pag krenuo je u postupak kupnje službenog vozila za potrebe gradske službe. Zbog otežane financijske situacije u kojoj se nalaze svi gradovi diljem Republike Hrvatske, Grad Pag se odlučio na kupn... pročitaj..

Vijesti
4876

Završna faza izrade na mostu Katine

Tijekom ovih dana započela je završna faza izrade Gradskog mosta Katine u gradu Pagu. U završnoj fazi popločati će se dio između stepeništa, te završiti rubni dijelovi mosta. Nakon završetka grubih ra... pročitaj..

Vijesti
5807

Završetak ludih, karnevalskih dana

Spaljivanjem Marka, krivca za sve nedaće koje su se dogodile tijekom karnevalskih dana u gradu Pagu završen je "Paški zimski karneval 2012. godine". Povorka predvođena "ožalošćenom rodbinom" uputil... pročitaj..

Vijesti
5314

Sanacija nogometnog terena Julovica

Tijekom ovog tjedna izvode se radovi sanacije nogometnog terena Julovica u gradu Pagu. Prilikom sanacije terena izmijeniti će se pojedini sektori travnjaka na kojima je zbog jake bure praćene posolico... pročitaj..

Vijesti
5040

Karnevalski dječji dan

Drugi dan "Paškog zimskog karnevala, 2012. godine" obilježio je nastup dječjeg zbora Vijolice i polaznika OŠ J. Dalmatinaca iz grada Paga. Uz pregršt dječjeg smjeh i radosti, a ponajviše zabave svi... pročitaj..

Vijesti
5942

Maškare preuzele ključeve grada Paga

U nedjelju 19. veljače 2012. godine, gradom Pagom tradicionalno su vlast preuzele maske i njihov "Princ od karnevala". Karnevalska ceremonija koja će potrajati sve do srijede, 22. veljače, započela j... pročitaj..

Vijesti
5036

Posjet bivšem predsjedniku RH Stjepanu Mesiću

Tijekom protekloga tjedna gradonačelnik grada Paga Ante Fabijanić je bio u radnom posjetu bivšem predsjedniku Republike Hrvatske gospodinu Stjepanu Mesiću. Tijekom zajedničkog druženja dogovoreno j... pročitaj..

Vijesti
5787

Grad Pag u dječjem časopisu Smib

U rubrici "Lijepa Naša – Gradovi i njihovi simboli" dječjeg časopis Smib u broju koji je izašao 7. ožujka 2012. godine u nakladi Školske knjige d.d., za temu obrađenih gradova izabran je upravo grad ... pročitaj..

Vijesti
4968

Moja posljednja i prva ljubavi

Jučer u utorak 14. veljače 2012. godine sa početkom u 19.00 sati ženska klapa Peružini iz Paga za Dan zaljubljenih, Valentinovo poklonila je svima zaljubljenima koncert pod nazivom "Moja posljednja i ... pročitaj..

Vijesti
5460

Održan drugi Dječji karneval

U restoranu „Dubrava“ u Pagu održan je drugi Dječji karneval. Djeca i njihovi roditelji su se dobro zabavili u lijepo uređenom, ugodnom i toplom ambijentu, uz nagradne igre, besplatne grickalice, kraf... pročitaj..

Vijesti
5007

Završetak turnira

Završen je 1. Otočni turnir u briškuli i trešeti, koji se održavao u gradu Pagu. Prvo mjesto osvojili su Ivan Dabo Đono i Jure Palčić iz Novalje, drugo mjesto osvojili su Petar Oštarić i Tihomir Oštar... pročitaj..

Vijesti
4982

Sol za posipavanje za sve građane

S obzirom na nadolazeći val hladnoće koji će biti popraćen ekstremno niskim temperaturama, Grad Pag je pripremio sol za prosipanje koju svi građani grada Paga mogu preuzeti kod zgrade DVD-a Pag. I... pročitaj..

Vijesti
4999

Obavijest iz HEP-a

U četvrtak 9. veljače 2012. godine u 11.00 sati doći će do prekida opskrbe električne energije za područje grada Paga, zbog pranja električnog rasklopnog postrojenja. Molimo građane grada Paga za strp... pročitaj..

Vijesti
5126

Pripreme za novi val hladnoće

Tijekom prijepodnevnih sati gradonačelnik Ante Fabijanić sazvao je drugi hitan sastanak firmi i institucija Grada Paga, na kojem su bili pozvani predstavnici DVD-a Pag, Komunalnog društva d.o.o., Civi... pročitaj..

Vijesti
4981

Sponzoriranja i sufinanciranja u 2011. godini

Tijekom 2011. godine Grad Pag je u programu sufinanciranja i sponzoriranja u sportu i kulturi izdvojio mnoga sredstva između kojih izdvajamo sponzoriranje slikovnice "Solinarka i kulik" autorice Ljilj... pročitaj..

Vijesti
5405

Karnevalska zabava za najmlađe

U nedjelju, 5.veljače u prostoru restorana „Dubrava“ u Pagu održan je prvi ovogodišnji dječji zimski karneval. Najmlađi pažani i paškinje uz veliki broj nagradnih igara, besplatnih krafni, grickalica ... pročitaj..

Vijesti
6014

Pag okovan ledom

Tijekom prijepodnevnih sati u subotu, 4. veljače 2012. godine grad Pag su zabijelile prve ovogodišnje pahulje snijega. Zbog jakog, na udare i orkanskog vjetra grad Pag kao i mjesta južno od grada P... pročitaj..

Vijesti
4939

Dječji zimski karneval

U nedjelju 5. veljače 2012. godine s početkom u 17.00 sati u prostoru restorana "Dubrava" u Pagu održati će se prvi ovogodišnji dječji zimski karneval. Uz pregršt dobre zabave, najmlađe karnevalis... pročitaj..

Vijesti
6489

Protekla 24 sata u gradu Pagu

Tijekom protekla 24 sata u gradu Pagu nisu zabilježene nikakve veće štete nastale uslijed jakih naleta vjetra. Prema informacijama iz javnih službi hitna pomoć grada Paga i PP Pag nije zabilježila... pročitaj..

Vijesti
5519

Dobiveno novo vozilo

Hitna medicinska pomoć grada Paga u srijedu, 1. veljače 2012. godine dobila je jedno novo vozilo za hitne medicinske slučajeve. Dobiveno vozilo za područje grada Paga osigurala je hitna medicinska ... pročitaj..

Rezultati 1 - 23 od 23